Van itt olyan szülő akinek a gyereke 8 éves és egyáltalán nem eszik húst és soha nem is evett?
A vegetáriánizmus az egészség kulcsa.
Az orvosok alaptalanul erőltetik a húsevés ideológiáját. A régi emberek szervezete még le tudja győzni a húsfogyasztás ártalmait -ahogyan a pálinkát is a stramm szervezetű paraszt emberé, persze azt a marhaságot is elhiszik sokan, mintha a dohányól, meg a pálinkától élt volna 90 évet "a Pista bá", holott inkább ANNAK ELLENÉRE(!)(nagyon nem mindegy)-, de a mai szennyezett világban sokkal kevesebben, sokkal kevésbé tudják ellensúlyozni a húsevés ártalmait.
A tojás pedig a hurutos betegségek egyik legfőbb melegágya. (Nem csak a nyers. És nem a tojásporra gondolok.)
A pici gyerek még ösztönből érzi az állat stresszét, amit a vágóhídon átélt.
Amióta vegi vagyok, akadt ritkán szitu, h tudtomon kívül hús volt a kajámban, vagy disznózsír, és órákon belül éreztem azt a gyötrelmes rezgést, lelki vibrációt, amit a vágóhídon átélnek szegény állatok... mire kiderült, mi volt a kajámban... hát ezért.
Egy pici gyerek érzékei meg még tisztábbak, bár hamar megszokják a természetellenes dolgokat.
A szokás sajnos nagy úr... de van kiút belőle.
Több családot ismerek, ahol mindegyik gyermek vegi, és majd kicsattannak az egészségtől, az ovisok is, az iskolások is.
Persze a világon mindent lehet jól is, rosszul is művelni, de nem mindegy, honnan hozzuk fel a szintet. A hús evést csak kevésbé ártalmasabb módon lehet csinálni, de igazán egészségesen soha - ott az a tét, hogy elég erős-e az ember/gyerek szervezete ahhoz, hogy tünetmentes marad-e a húsfogyasztás ellenére, vagy sem. (Miközben évtizedek alatt ez esetben is szépen ilyen-olyan lerakódások, miegymás keletkezik a szervezetben.)
A vegetáriánizmust is lehet ügyetlenül, hiánybetegséget okozva végezni, de kis odafigyeléssel, önkísérletezéssel, és általános ismeretek elsajátításával a kiváló egészség lehetőségének alapköve a vegiség. Ezt nagyon komolyan mondom.
20 éve vagyok vegi. Komoly, egész gyerekkoromban tartó emésztési problémámból gyógyultam ki emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!