4 éves kislány 102cm magas 16,5 kg megfelelő súly?
Pont a korához képest közép méretben van, vagy is tökéletes.
Nem kell aggodni ilyen súlyal, ha kicsit kevesebbet vagy többet eszik pár hónapig.
Aggodni akkor kell, ha láthatoan csökken a súlya(ha stagnal semmi baj nincsen), vagy láthatóan nö a súlya. Pl egy félév múlva 15 kg csak vagy 20 kg. Akkor mindenképpen meg kell nézni, hogy étkezési probléma.
Lányom 3,5 éves és 13 kg 98cm. Ö soha nem lesz 4 évesen 16 kg.
Enyém is 4éves, 102 cm és 19,5kg. Enyém sem eszik pár hónapja rendesen, oviban állítólag igen, még repetázik is általában. Itthon alig lehet belerimánkodni valami főtt kaját, csak joghurtot meg májkrémes kenyeret enne mindig. Szerencsére ezt sok zöldséggel eszi, ubi, paradicsom, alma, ez valamennyire megnyugtat.
Én már nem tudok mit tenni, várom hogy megváltozzon az evése. Addig pedig zöldséggel és gyümölccsel tömöm.
4 éves fiam 114cm és 19 kg.
szerintem semmi baj a lányod súlyával, arányaiba nézem talán még több is mint a fiam :) enyém egyáltalán nem vékony, olyan pont jó és válogatás nélkül befal mindent :)
Nekem fiam 3,5éves, 102cm és 15,5kg. :)) Kiscsoportos, nagyon jól eszik, sokat- de sokat is kakál.... :)))
Meg iszonyú sokat mozog.
Szerintem jó súlyban van a kislányod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!