Van valakinek ennyire apás 3 évese?
Figyelt kérdés
Február 9-én töltötte a kisfiam a 3. évét. Március 3-tól megy oviba, addig itthon vagyok vele. Minden reggel az első kérdése, hogy hol van apa? Mikor mondom neki, hogy dolgozik fél óra sírás következik. Ez mennyire normális ebben a korban?2014. febr. 24. 08:13
1/4 anonim válasza:
nem tudom az enyém 16 ós kislány és detto.Mondjuk nálunk apa hordozza hordozóban mostmár mivel én kismama vagyok.Apa este fél 8-kor ér haza és reggel sem találkoznak,hétvége együtt ha sikerül,együtt alszunk mind3-an.Hétvégén mindig picsog apának, így mondjuk kiköveteli, hogy sokat legyen kézben és be is jön neki.De mondjuk szerintem jogos is, hiszen szüksége van az apjára is.Este apa fürdeti, utána még 1 órát játszanak/unk együtt.Amikor hétközben felébred a délutáni alvásból ő is mindig apát várja és sír.Vígasztalni nem is engedi magát,aztán mondókázok és ha szerencsém van gyorsan megnyugszik, ha nem fél óra, főleg ha még a foga is jön.
2/4 anonim válasza:
A 4 évesem is az apját keresi minden reggel. Persze. Sokkal kevesebbet látja, mint engem. Az természetes neki, hogy én kéznél vagyok mindig, az apja meg rohan haza a munkából, de reggel pl nincs és csak késő délután jön. (Majdnem 4 évesen ment csak oviba a fiam, ez volt eddig.)
3/4 anonim válasza:
Normális!Az én fiam is most volt 3 éves...de már korábban is imádta az apját,na ez mostanra sem változott!:-)
Ő is kérdezgeti mindig,apa hol van?Itthon van?mikor jön?
Kicsit nyafog,ha nincs itthon,de elfogadja és végülis az apja nélkül is elvan....persze nagyon örül,mikor hazajön.
4/4 anonim válasza:
Az én fiam is nagyon apás. Ugyanezt csinálja kb. 1 éve (most 4 éves múlt), amikor beteg, és itthon vagyunk vagy hétvége van, és az apja dolgozik.Neki is minden reggel az az első kérdése, hogy apa itthon van-e még. Ha nincs, akkor megy a sírás, hogy menjünk utána. Szerencsére általában annyival megnyugszik, ha felhívjuk az apját, de ha rossz passzban van, képes fél órát pörögni rajta, hogy nincs itthon az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!