Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lábhosszt hogyan kell...

A lábhosszt hogyan kell mérni? (bicikli vásárlás miatt)

Figyelt kérdés

lehet hülyeséget kérdek,de nem tudom.Deréktól,vagy "üleptől",mintha belső szárhosszt mérnék?

Találtam egy táblázatot,ahol leirják hanyas bicikli hány éves gyereknek való,és hány cm a lábhossz,ezért kérdem.

[link]

2014. febr. 23. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Bicajt magasságra és korra szoktunk venni. 2-3 éves 1m körüli gyereknek 12-es, 4 éves kor körül 14est.
2014. febr. 23. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:

tudom,de nekem fontos a lábhossz,mivel nincs lehetőség kipróbálásra,messze van.

És azt mondják nem az a fontos hogy hány cm,mert lehet egy 3éves 96cm is,meg lehet 110 cm is...hanem az a lényeg,hány cm hosszú a lába.Ezért szeretném tudni hogyan is kell ezt pontosan lemérnem.

2014. febr. 23. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

A belső szárhossz a logikus, ha méricskélni akarsz.

Gyereket nem viszed, vagy neten rendelsz?

2014. febr. 23. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Mezitláb fal felé álsz, kb 20 cm-re legyenek egymástól a lábaid (vagy olyan messze, amilyen messze majd a pedálon lesznek egymástól), fel tolsz egy vastag könyvet az üllepedig a gerncével felfelé, addig, amikor már kezd kissé nyomni. Ahol a könyv gerincének a teteje van, azt egy filctollal átjelölöd a falra, majd leméres a jelzés és a föld közötti távolságot.
2016. márc. 6. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!