11 éves gyereknek mennyi a reális heti zsebpénz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 15:28
1/25 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Mit kell vennie a zsebpénzéből. HA kajára egyebekre külön adtok, csak az extrára kell költeni akkor 5000 szerintem elég.
2/25 anonim válasza:
Heti 5 ezer? 11 évesen havi 20.000.-? Na, ne vicelődjünk már! Max. 500-1000.- hetente, több tuti nem.
3/25 A kérdező kommentje:
Mindent megkap tőlünk.
Semmire nem kell költenie.
2014. febr. 22. 15:35
4/25 anonim válasza:
Ha mindent megkap, akkor bőven elég hetente 500.- Ft.
5/25 anonim válasza:
Mi havonta 2500 ft-ot kaptunk az kellett beosztani,füzetbe lett vezetne és ha pénz kellet szóltunk fel lett írva és kész.Így tudtuk mennyi zsebpénzünk van még.A.
6/25 anonim válasza:
Hát szerintem heti 5000 tök reális, ha csak extrákra kell költeni. Ha ruhát akar magának vagy gyűjtögetni valamire ennyi kell.
7/25 anonim válasza:
Mire költ magára egy 11 éves heti 5000 ftot? Gondolom nem megy egyedül moziba pl., nem kell tankolnia és barátja/barátnője sincs még, kajára se költ. Ha most ennyit kapna akkor később mennyit?
8/25 anonim válasza:
És én mondjuk nem engedném a 11 évesemet el egyedül ruhát venni, meg gondolom ruhát is kap nem?
9/25 anonim válasza:
mégis mi a fenének kéne heti 5ezer egy 11 évesnek..??
a kérdésre a válasz attól függ hogy mire kell neki a pénz? abból venné meg a kaját a suliba?
10/25 anonim válasza:
Heti 5 ezer egy 11 évesnek minden csak nem reális... maximum "gazdagéknál". Uzsonnát csomagolok, ebédet, különórát én befizetem, füzeteket, ceruzákat, ruhákat megvesszük. Saját magamra sem költök havi 20 ezret, egy 11 éves gyerek se mulatozzon el ennyit. Inkàbb félreteszem és nyaralni megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!