Bicajozáshoz sisak, térd és könyökvédő?
Figyelt kérdés
3 éves kislányunknak most veszünk 12-es bicajt.Hagyományos pedálos, pótkerekes. Kelleni fog már most is védőfelszerelés,szerintetek? Vagy elég akkor megvenni amikor már 2 keréken száguldozik? :)2014. febr. 15. 13:25
1/4 anonim válasza:
ÉN nem kockáztatnék de ha ott vagytok mellette mindig akkor talán elég a sisak de az legyen.
2/4 anonim válasza:
Kisfiam 3,5 éves. Egy éve biciklizik, a kezdetektől sisakkal. Az az igazság, hogy egy egy erősebb lejtőnél nem tudok utána szaladni, minden óvatosság ellenére történhet baj. Hál' Isten még nem történt semmi, de jobb félni, mint megijedni. Térd és könyökvédője azonban nincsen, de ha lekerül a prükerék tuti kap!
3/4 A kérdező kommentje:
OK. Akkor veszünk sisakot is! Köszi!
2014. febr. 15. 14:08
4/4 anonim válasza:
Én sem kockáztatnék. Szerintem a kerékpározás nagyon veszélyes. Keress neki nyugisabb elfoglaltságot.(homokozás, labdázás stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!