Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik csináltattak családi...

Akik csináltattak családi fotózást, adnátok ötleteket?

Figyelt kérdés

Legfőképpen olyan érdekel amin tesók vagy a család is rajta van!

Milyen beállításba,milyen játékokkal vannak a gyerkőcök vagy tesók!Kint vagy bent,műtermi beállított vagy spontán!

Van egy 3,5 és egy 1 évesem szeretnék családi fotózást de nincs ötletem!Jó tudom persze a fotós majd segít de egyenlőre még azt sem tudom kint vagy bent csináltassak!

Esetleg ha valaki feltesz egy kedvencet a sajátjából azt megköszönöm vagy jöhetnek linkek,ötletek bármi!

#xhgm
2014. febr. 15. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Mi mutermit csinaltattunk!

A fotos igazgatta az egeszet, jofej srac nagyon

Nezd meg a kepeit a tv2 babavilaaganak a fotosa! Ert a kicsikhez! 1point4.hu ha jol emlekszem...

2014. febr. 15. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a szabadban csináltattuk a képeket szinte egy kirándulás volt, a gyerek semmit nem érzékelt belőle, nem volt beállított, csak amikor közösen összeálltunk... de a műtermi szóba sem jöhetett volna, hiszen nem akartam, h a lányom kényszerként élje meg, hanem mókának! Ez a képekből le is jön, nagyon jól sikerültek! :) Eztán is biztos, csak kinti képsorozatot fogunk készíttetni!

2014. febr. 16. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is szabadtéri párti vagyok.

Lányomat egy évesen műteremben fotózattuk, szépek lettek de, nem az igazi. Tavaly nyáron már a 3. szülinapján voltunk ismét fotósnál, a kistesóval 3 és 1 évesek voltk, nagyon jók lettek, igaz nyáron születtek.

Ötlet -bár sztem kell lennie a fotósnak kelléknek-, én muffint-cupcaket sütöttem kék-ill rózsaszín krémmel, gyertyával, aztán volt persze lufi, buborék, egy tábla amira a nevüket lehet írtni, vagy a "paramétereiket", no meg persze tütü, kedvenc állatka, varázspálca és szép környék, búzamező pl..

2014. febr. 16. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!