Elmaradt szűrővizsgálatnak mi a következménye?
Szerintem ha rájönnek, vagy bárhogy kiderül a dolog(a legkézenfekvőbb mondjuk az a szitu, amikor egy ártatlan belázasodós torokgyulladásos megfázás miatt elmentek a dokihoz) akár büntetőjogi ügy is lehet belőle ellened(nyilván nem a gyerek ellen, hiszen ő még kiskorú).
Mi minden maradt el?
Elég beteges a gyerkőc, így orvoshoz elég sűrűn járunk.
Nem volt semmi különösebb oka, hogy nem voltunk, csak szimplán elmaradt, teljesen elfelejtettük.
elso jo nagy hulyeseget irt. az eves vizsgalatok nem kotelezoek, csak ajanlottak. ha sose mentek, akkor sincs baj. csak a ti erdeketek tudni, hudni, hogy, minden oke.
egy csaladsegitos
Szerintem a szülőnek nincs ebben büntetőjogi felelőssége, csak ha kötelező oltás is elmarad.
Amúgy a védőnőnek és a házi gyermekorvosnak figyelemmel kéne követnie minden gyermeket, és felkeresnie a szülőt ilyen esetben. Ezt viszont törvény írja elő.
Amúgy minden oltást megkapott (plusz oltást is adattunk be neki). De ezt mindig az orvos intézi, a védőnővel csak akkor találkoztam, amikor bementünk hozzá, hogy mostantól hozzá tartozunk.
Akkor kicsit megnyugodtam, hogy nem vonnak emiatt felelősségre.
én úgy tudom, hogy az iskolához kell, hogy ki legyen töltve a kiskönyv.
menj be és kérdezd meg a védőnőtől, hogy mi van ilyenkor? esetleg flegmán is beszélhetnél vele, hisz neki az a dolga, hogy márpedig évente lássa a gyereket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!