Arcüreg röntgen és fülbevaló kérdés?
Figyelt kérdés
4 évesemmel röntgenre megyünk. A picike (az első, még kozmetikus által belőtt) fülbevaló viszont valószínűleg nem túl könnyen jön majd ki a füléből. Tudom hogy elvileg ki kell venni mert elronthatja a felvételt, de volt esetleg valaki akinek megcsinálták így is és nem volt gond?2014. febr. 10. 11:47
11/20 anonim válasza:
Mindenképp ki kell venni. Ha végképp nem megy, akkor a röntgenben kérd meg az asszisztenst, ő könnyebben ki tudja venni vékony gumikesztyűvel.
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Volt sírás rendesen mert nagyon nehezen jött ki :(, de sikerült! Azóta már megtisztítva vissza is tettem és a vizsgálat is megvolt :)
2014. febr. 11. 09:00
13/20 anonim válasza:
És reméljük, az eredmény is negatív. :)
14/20 anonim válasza:
Legközelebb ne szórakozz vele, nem fog belevetülni az arcüregbe :) üdv. : egy rtg. asszisztens
15/20 anonim válasza:
Most hiába írja le ide valaki, hogy náluk nem szedik ki. Én akárhova mentem röntgenre, mindig le kellett szedni az ékszereket, szemüveget.
16/20 anonim válasza:
Igen, nyaki gerinc rtg-nél mindenképp kiszedetjük, mert belelóg a gerinc vonalába, ha extrabrutál hatalmas méretű akkor koponya rtgnél is, csuklónál órát, karkötőt, kéznél + gyűrűt. Épeszű logikával a fülbevalód nem takarja be az arcüreget. Igen van, aki kiszedeti mert azértis, csupán azért merészeltem ide írni, hogy aki elolvassa az tudja, hogy arcüreg felvételnél nem kötelező. Ennyi.
17/20 anonim válasza:
Sokat érnek vele, ha nem kötezelő, mégis kb. mindenhol kiszedetik :D
18/20 anonim válasza:
Te jó ég :) NEM ZAVARJA a pici fülbevaló az arcüreg felvételt, és ha ki akarják is szedetni, akkor SEM vagy köteles kiszedni. A felvételedet viszont kötelesek megcsinálni. Ami teljesen értékelhető lesz. Kár ide leírnod többször, hogy "kb mindenhol kiszedetik". Csupán azért le, hogy aki ezen stresszel, hogy veszi ki, ne tegye. És most kérlek írd le még egyszer, hogy akkor is kiszedetik :D
19/20 anonim válasza:
Hát basszus, nálunk simán nem csinálták meg a felvételt, ha nem szedték ki, nem viccből van kiirva...
20/20 anonim válasza:
NÁLATOK. Kismillió arcüreg felvételt csináltam TÖKÉLETESEN. Fogd már fel amit írok, igen van aki kiszedeti, de akkor sem muszáj, ha meg nem csinálja meg akkor be lehet panaszolni. Ez arcüreg fv. - fülbevaló dologra vonatkozik, pl. hajcsatot hátulról, szemüveget mindenképp le kell, mert az belevetül az arcüregbe!! Mondjuk nem tudom minek tépem a szám, mert nem érted. Másnak aki felfogja, annak hasznos lehet az infó. Neked szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!