Hogy tudnám felébreszteni a rossz álomból?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 és fél éves. Az utóbbi időben gyakran álmodik rosszat, de úgy, hogy kiabál álmában. Korábban is előfordult már, de most hetente, két hetente jut egy ilyen éjszaka. Ilyenkor bár a szeme nyitva van, látszik rajta hogy nincs magánál. Volt hogy csak tolt el magától és kiabált hogy hagyjatok, és közben keservesen sírt. Tegnapelőtt azt mondogatta, hogy haza akarok menni, és közben karmolta a saját kéz fejét. Próbáltam már hogy hideg vízzel mostam az arcát, próbáltam hogy magamhoz öleltem és igyekeztem megnyugtatni, de nem igazán váltak be. Az öt perctől a negyedórás küzdésig változó a hossza. Hogyan segíthetnék neki?2014. febr. 3. 07:35
1/2 anonim válasza:
szia, hirtelen ezt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
unokatestvéremék is hasonlóval küzdöttek a kisfiuknál, remélem segít :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. febr. 3. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!