Fáradtság + új élmények = rossz alvás?
Figyelt kérdés
Ti vettetek észre kisgyermeketeknél olyan összefüggést, hogy ha nap közben sok élmény, inger éri, és/vagy nagyon fáradt már amikor lefekszik, akkor sokkal rosszabbul alszik? 2 éves múlt egyébként a kisfiam, amúgy sem egy jó alvó, de a mai alvása borzalmas volt.2014. jan. 13. 08:12
1/5 Jégtánc válasza:
Általában éjjel dolgozzák fel ami nappal történik ezért van az hogy van amikor rosszul alszanak.Egyre nyitottabb a "világ" felé nagyon sok ingert fel kell dolgozniuk.
2/5 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem, ha nagyon fáradt akkor nem, viszont ha sok új élmény,inger éri akkor rosszul alszik,többször megébred, sírdogál!
3/5 anonim válasza:
igen ez nállunk is így van,ha túl sok élmény éri még elaludni is olyan nehezen alszik el csak dobálja magát forgolódik pedig már majd leragad a szeme!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor megnyugodtam, mert egy kis rossz élmény is érte, és azt gondoltam, hogy azért alszik olyan rosszul (sírva ébredt többször, nyöszörgött, stb.).
De azt is olvastam, hogy általában jellemző ez a dolog, hogy rosszabbul alszanak, ha nagyon kimerültek.
Az biztos, hogy volt mit feldolgoznia, mert egy jó nagy játszóházban voltunk, és egy perc megállása nem volt, végig pörgött, ugrált, kúszott, mászott, stb. :).
Csak annyira sajnáltam utána, már-már azt gondoltam, hogy nem is kellett volna inkább elvinni, de egyébként meg nagyon jól érezte magát.
Remélem mára kiheveri :).
2014. jan. 13. 14:08
5/5 anonim válasza:
ja nekem oan h este nem tok elaludni, ha sikerül meg felkelni nem birok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!