Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy héttel az orrmandula...

Egy héttel az orrmandula mütét után elengedem oviba, rosszanyja lennék? Azorvos még az egészhetet mondta, de munkahelyemen már szoltak!

Figyelt kérdés
Teljesen jol van,jo a kedve,eszik iszik rendesen
2014. febr. 3. 06:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem is a kedve miatt nem lehet vinni, hanem mert nem szabad szaladgálni, ugrálni. Az oviban szerinted ki fogja ebben meggátolni? Senki.
2014. febr. 3. 06:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Öszintèn meg mondom ö itthon ugral ra szolunk elbeszèlgetünk vele 5 perc mulva ujra csinàlja
2014. febr. 3. 06:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem rászólni kell, hanem lekötni olyan játékokkal, amiket ülve lehet játszani.
2014. febr. 3. 06:57
 4/14 A kérdező kommentje:
De wc-ig csak elkell mennie meg vissza is ....
2014. febr. 3. 07:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha az orvos ezt mondta akkor ezt mondta... Biztos nem azert talalta ki, hogy kirugasson!

Lehet beviszed es semmi baja se lesz, de lehet, hogy holnap mar megint korhazban vagytok mert felszakad neki...

Dontsd el megeri-e..

Tudom, hogy munkahely stb... De nincs tesod nagyszulok akik rudnak segiteni? Vagy muszakcsere ugy hogy apa hazaerjen? Vagy esetleg most O vesz ki egy het betegszabit?

2014. febr. 3. 07:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Meg ne engedd el. Roviden.

Lehet, hogy nem lesz baja, de ha megis, akkor tuti nem bocsatod meg magadnak. Menjen apa szabadsagra.

2014. febr. 3. 07:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam is jól volt, már két nappal műtét után semmi baja se volt. Nálunk 10 napot mondott az orvos ugrálás-játszótér mentesen. Kibírtuk a 3,5 évessel. Felszakadhat még a seb, fertőzéseknek is sokkal jobban ki van téve. Én nem küldeném, az biztos. Apuka, nagyszülők, nagynéni, barátnőd, valaki?
2014. febr. 3. 08:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Jaj úgy utálom már ezeket a rossz anya vagyok kérdéseket. Nem, nem vagy rossz anya (úgyis ezt akartad hallani, nem?), csak rosszul dönötttél. Műtéte volt, nem náthája. Be kell tartani, amit az orvos javasol. Inkább vidd nagymamához vagy bármi, ha tudod, de ne oviba. Nem arról van szó, te us tudod, hogy kimegy-e vécére, persze, hogy kimegy, a kórházban is kimenne. Hanem ugrál, futkos, lökdösődnek, kiabál meg minden olyat csinál, amitől ömleni kezdhet a vér az orrából.

Rosszul tetted, hogy bevitted, nagy butasg volt, ettől nam vagy rossz anya, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet baj ebből.

2014. febr. 3. 10:25
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

be se veszik ha az orvos nem adja ki a papírt. szóval nem kivitelezhető.

amúgy le van gyengülve a szervezete, ugye most a műtétre figyel az immunrendszere, elég veszélyes lehet most pl. egy influenza

2014. febr. 3. 10:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Bocsanat de nem vittem meg be ès nem kell papir az ovodaba,ha szeretnem vihetnem ha nem nem.nem biràskodàsokat vàrtam inkàbb tanàcsokat
2014. febr. 3. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!