Visszamehetek GYES-re a kicsi 3 éveskoráig, ha a szabik lejártáig nem kapok munkát a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 12:56
1/4 anonim válasza:
Igen. Úgy tudom, egy alkalommal meg lehet szüntetni a gyes-t és újra igényelni
2/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy ez egyszer lehetséges, de miért nem kapsz munkát a munkahelyen?
3/4 anonim válasza:
szabik lejártáig? tehát nem arról van szó, hogy nem kapsz munkát, csak míg töltöd a szabadságod?
ha 8 órában voltál bejelentve akkor nem, mert a szabadság is munkának számít.
ha 6-4 órában voltál bejelentve akkor igen.
ha nem erre gondoltál, hanem kirúgtak akkor persze, hogy vissza mehetsz. én nem tudok róla, hogy egyszer lehetne csak visszamenni, enyém tartós beteg, minden évben csúsztunk 2-3 hónapot az orvosi papírral, így megszűnt a gyesem, tehát eddig 3x mentem vissza, nem volt ebből probléma, bár lehet ez más
4/4 A kérdező kommentje:
Nem biztos,hogy olyan munkát ajánlani, amit el tudok fogadni.A régi helyemre nem vesznek vissza, betöltötték a helyemet.
2014. jan. 7. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!