3-4 éves gyerekednek szoktál mutatni róla készült
videókat?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 20:28
1/9 anonim válasza:
Az unokaöcsém 2 évesen visszanézi a videòit mikor mutogatjàk nekünk és élvezi.
2014. febr. 2. 20:34
2/9 anonim válasza:
Az én fiam imádja magát visszanézni, kicsi kora óta nézi őket. Most 3 éves múlt és mostanában kéri, hogy kicsi korában készült videókat indítsunk Neki.
2014. febr. 2. 21:20
3/9 anonim válasza:
Néha, de nagyon szereti:)
2014. febr. 2. 21:40
4/9 anonim válasza:
Persze.
Az újszülött korában készülteket, várandós fotókat, az esküvői videónkat pl. imádja (pedig akkor még csak halvány gondolat volt).
2014. febr. 2. 21:41
5/9 anonim válasza:
Az én fiam 3 éves lesz màrciusban és imàdja nézni.Van is egy vicces sztorim ezzel kapcsolatba.Éppen egy olyan videót néztünk ahol tavasszal szedi a jàtszótéren a viràgokat és elkezdte mondani sajàt magànak a telefonba hogy" hé Zsombor még ott is szedd le,még a màsik oldalon is van" egyszercsak gondolkodik ràm néz és azt mondja "à anya màr nem hallja mert elment a jàtszóba"
Hàt szakadtam a nevetéstöl 2,5éves volt akkor
2014. febr. 2. 21:42
6/9 anonim válasza:
Igen és imádja nézni magát, egy kis önimádó kislányom van :-). 3,5 éves most.
2014. febr. 2. 22:01
7/9 anonim válasza:
Imádja nézni magát a kisfiam. :) Nem csak azt kéri, hogy indítsak neki régebbi videókat, hanem azt is, hogy csináljak róla. Olyankor "harcol", vagy általa kitalált mesét mond. Ha végeztünk a felvétellel, akkor visszanézzük. :) 3 éves múlt.
2014. febr. 2. 23:34
8/9 anonim válasza:
Igen,az én kislányom is imádja nézni magát:)
3 lesz márciusban,de úgy beszél,amikor nézi,mintha "istentudja" milyen nagy lenne már :
-anya milyen pici voltam,milyen cuki voltam...stb :)
de amikor azt mondj ahogy :
-hát ki ez a gyönyörű babucika?? ez mindent visz :DDD
2014. febr. 3. 00:04
9/9 anonim válasza:
Pici korban még mindenki kreatív művész. :) Többek között filmművész/színművész. :) (Főleg ha csicsizni kell menni :P )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!