Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan alszik el, hogyan...

Hogyan alszik el, hogyan altatod 4-5 éves gyereked?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Betakarom,ha keri eneklek neki vmit,megpuszilom,jo ejszakat kivanok es kijovok a szobabol.Ennyi,nem szokott utana felkelni.
2014. febr. 2. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
4 eves a fiam. Este betakarom,pusziszkodunk es kijovok a szobajabol. A 1,5eves tesojaval alszik egy szobaban.
2014. febr. 2. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
én a 2 évest is igy altatom, ahogyan az elöttem szolok...nagyjábol sehogysem :D bemászik az ágyába, megpuszilom, jo éjt kivánok és kijövök.
2014. febr. 2. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
5 éves, apa altatja, addig vele van míg el nem alszik.
2014. febr. 2. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Megkapja a meséjét, aztán egy kis összebújás, kijövök ő meg elalszik.
2014. febr. 2. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
20%
Miért várja meg sok szülö, hogy elaludjon a gyerek? Nálunk 3 van, mindegyik külön szobában, néha mese, puszi, jo éjt és ennyi.
2014. febr. 2. 21:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerencsére simán.

Besötétítünk, apa is és én is olvasunk 1-1 mesét, utána villanyoltás, két ének (születése óta ugyanazok), jóéjt puszik, 5 percig odakucorodunk mellé (nem egyszerre, mikor ki altat éppen) , aztán kijövünk, és magától kb. 10 perc alatt elalszik.

2014. febr. 2. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
A nagyobbik gyermekem szinte a kezdetektõl egyedül aludt el, nem igényelt, vagy csak ritkán altatást. A kicsi most lesz 5 éves, õ utál egyedül lenni, ezért ott vagyok vele amíg el nem alszik.
2014. febr. 2. 23:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Fürdés-fogmosás után apja lefekteti, beszélgetnek, mesél neki. Én addig lerakom a kisebbet aludni. Aztán megyek a nagyhoz, megpuszilgatom, éneklünk amit kér, aztán megölelgetem, fal felé fordult és alszik. Néha még hívja az apját 1x pisilni, de ez szerintem a taktika része :)

A kicsi is kb így működik, tejivás közben éneklek neki, megölelgetem és lerakom aludni. Nagyon ritkán kell velük ottmaradni alvásig, annak mindig oka van (betegség, tűzijáték miatt megijedt).

2014. febr. 3. 08:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Nallunk mar a mese alatt bealszik. :) Igaz oviba nem alszik delutan igy mar eleg faradt estere. 7-kor van furdes, utanna meseolvasas es nagyon de nagyon ritka amikor meg ebren van a mese utan. Ez esetben elkoszonunk tolle, joej puszi es elalszik.
2014. febr. 3. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!