Hogyan alszik el, hogyan altatod 4-5 éves gyereked?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 20:17
1/14 anonim válasza:
Betakarom,ha keri eneklek neki vmit,megpuszilom,jo ejszakat kivanok es kijovok a szobabol.Ennyi,nem szokott utana felkelni.
2/14 anonim válasza:
4 eves a fiam. Este betakarom,pusziszkodunk es kijovok a szobajabol. A 1,5eves tesojaval alszik egy szobaban.
3/14 anonim válasza:
én a 2 évest is igy altatom, ahogyan az elöttem szolok...nagyjábol sehogysem :D bemászik az ágyába, megpuszilom, jo éjt kivánok és kijövök.
4/14 anonim válasza:
5 éves, apa altatja, addig vele van míg el nem alszik.
5/14 anonim válasza:
Megkapja a meséjét, aztán egy kis összebújás, kijövök ő meg elalszik.
6/14 anonim válasza:
Miért várja meg sok szülö, hogy elaludjon a gyerek? Nálunk 3 van, mindegyik külön szobában, néha mese, puszi, jo éjt és ennyi.
7/14 anonim válasza:
Szerencsére simán.
Besötétítünk, apa is és én is olvasunk 1-1 mesét, utána villanyoltás, két ének (születése óta ugyanazok), jóéjt puszik, 5 percig odakucorodunk mellé (nem egyszerre, mikor ki altat éppen) , aztán kijövünk, és magától kb. 10 perc alatt elalszik.
8/14 anonim válasza:
A nagyobbik gyermekem szinte a kezdetektõl egyedül aludt el, nem igényelt, vagy csak ritkán altatást. A kicsi most lesz 5 éves, õ utál egyedül lenni, ezért ott vagyok vele amíg el nem alszik.
9/14 anonim válasza:
Fürdés-fogmosás után apja lefekteti, beszélgetnek, mesél neki. Én addig lerakom a kisebbet aludni. Aztán megyek a nagyhoz, megpuszilgatom, éneklünk amit kér, aztán megölelgetem, fal felé fordult és alszik. Néha még hívja az apját 1x pisilni, de ez szerintem a taktika része :)
A kicsi is kb így működik, tejivás közben éneklek neki, megölelgetem és lerakom aludni. Nagyon ritkán kell velük ottmaradni alvásig, annak mindig oka van (betegség, tűzijáték miatt megijedt).
10/14 anonim válasza:
Nallunk mar a mese alatt bealszik. :) Igaz oviba nem alszik delutan igy mar eleg faradt estere. 7-kor van furdes, utanna meseolvasas es nagyon de nagyon ritka amikor meg ebren van a mese utan. Ez esetben elkoszonunk tolle, joej puszi es elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!