Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt Au-pair lányok! Ti hogy...

Volt Au-pair lányok! Ti hogy vettetek búcsút a kisgyerek/ektől? Mennyire volt nehéz?

Figyelt kérdés
Hazamentem karácsonykor és már emiatt is sírtam.. Nagyon megszerettük egymást, amikor két hét után hazajöttem és reggel meglátott nagyon-nagyon megörültünk egymásnak. Nagyon szeretjük egymást most vagyok kb fél éve itt és már előre félek az Augusztustól amikor elvileg véget ér a munkám. (azért elvileg, mert már felmerült az, hogy maradjak a családdal, ami nekem suli vagy másik munka mellett meg érné, de lehet hogy elköltöznek az apuka új munkája miatt ez kb auguszus-szeptember körül történne meg) Nektek milyen volt ott hagyni az első családot?

2014. jan. 31. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Borzasztó nehéz volt.... Zokogtam aznap amikor elbúcsúztunk. 1,5 éves volt a kisfiú amikor hozzákerültem, és 3 amikor oviba ment. Még most is tartjuk a kapcsolatot, pedig ennek már 7 éve!!!!!! Úgy hozzánk nőnek... :)
2014. jan. 31. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!