Úgy látom, nagyon gyakori a 2,5 év korkülönbség. Miért?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 10:23
1/12 anonim válasza:
Mert sokan szeretnének kis korkülönbséget és a nagy után 1,5 évre érzik, hogy készen állnak a következőre.
2/12 anonim válasza:
Kb ahogy előttem írták. A korom miatt tudtam, hogy nincs időm arra, hogy visszamenjek dolgozni pár évet a nagy 3 éves kora után és megint eljöjjek. Kb 1,5 év után éreztem azt, hogy jöhetne a kicsi. Jött is, 2 hónap múlva már terhes voltam. 1 hét hiányzik a 2,5 év korkülönbséghez. De jó amúgy :)
3/12 anonim válasza:
nagyjából ugyanezen indokok miatt szeretnék én is 2,5 év korkülönbséget. Majdnem másfél éves a lányunk, végre embernek érzem magam újból, néhány hónapon belül belevágunk megint
4/12 anonim válasza:
én azért belemennék a politikai vonalába is, ugye a gyed 2 évig járt, 3 évig lehetett otthon maradni.
tudom, itt senkinek nem volt ez az indoka, de bizonyított, hogy ebben az országban ezért is van meg ez a 2-3 év korkülönbség míg más országban, más járandóság mellett más az életkorkülönbség :)
5/12 anonim válasza:
A gyed miatt és azért,mert 30 felett szülik az elsőt.Tulajdonképpen a környékünkön mind szenvednek a kis korkülönbségtől,de muszáj volt,mert így is 35 évesek voltak a 2. nál.
6/12 anonim válasza:
A fentieken kívül nekem még az is a 2,5 év korkülönbség mellett szólt,hogy addigra a nagy már valószínű szobatiszta,tud valamelyest enni,inni önállóan!Az azért nagy segítség ám,hogy nem kell tandemben pelenkáznod,meg egyik kezeddel etetned a nagyot míg szopik a kicsi!
7/12 anonim válasza:
Nálunk azért ennyi, mert a gyerekeknek az a jó, ha nincs túl sok korkülönbség köztük, úgy tudnak igazán jól "összenőni".
Ahogy írták is előttem, a nagyot már nem nagyon kell cipelni, pelenkázni, eszik-iszik egyedül, de még nem veszi annyira "személyes sértésnek" a trónbitorlást :)
8/12 anonim válasza:
Miért is lettem 0százalékos?? amúgy utolsó tévedés,a kis korkülönbség semmire sem garancia számtalan testvérpár van akik nem csípik egymást pedig 1,5-2,5 év van köztük,és összenőni se azok nőnek akik között kisebb a korkülönbség,szerintem mazoista aki egy dackorszakos gyerek mellé babát vállal
9/12 anonim válasza:
Na már látom ki pontozott engem 0-ra...
Mégis mi haszontalan volt a válaszomban? Ez az ÉN SZEMÉLYES tapasztalatom. Tény. Okoska...
10/12 anonim válasza:
én nem pontoztalak le,én is le lettem pontozva nagyokos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!