2 év korkülönbség esetén testvérbabakocsit, fellépőt
vagy egyiket se használtatok?
Figyelt kérdés
Téli (lesz) mindkét gyerekem, a hordozókendő az elején kizárt. 15 perc séta minimum felfelé a hegyen a játszótér, még én is kidöglök, a nagyobbik tuti nem fog totál beöltözve, csizmában felslattyogni meg vissza. Mit javasoltok, nektek mi vált be?
2013. okt. 2. 23:02
1/8 anonim válasza:
Nálunk csak vízszintes talaj volt. A testvérfellépő viszonylag bejött, de volt, amikor a nagy kiakadt és állni sem akart, ilyenkor beültettem a mózes végébe, meg olyan is volt, hogy keresztbe fektettem a kocsin. (Ez először vészhelyzet volt, mert totál hisztizett és reflex szerűen felraktam, mert az otthonunk már csak 200 méterre volt kb, de úgy megtetszett neki, hogy később maga kéredzkedett ebbe a furcsa pozícióba. :D )
2013. okt. 2. 23:10
2/8 anonim válasza:
A fellépő azért jól jön, ha megfelelő a terep. Testvérbabakocsi inkább másfél év különbségnél javasolt, de ha sokat mászkáltok, lehet, hogy praktikus. Mi nem ruháztunk be ilyesmire, és a nagybabakocsi keresztpántjára ültettem rá a nagyobbikat. Nem volt egyszerű, de mi olyan sokat nem mászkáltunk.
2013. okt. 3. 00:01
3/8 SzCJudit válasza:
Nekünk olyan testvérfellépőnk van, amin ülhet és állhat is. Szuper találmány. A babakocsiban már nem maradna el, de ezt szereti.
2013. okt. 3. 06:23
4/8 anonim válasza:
Nélunk kevesebb mint 2 év van köztük. Mi is hegymenettel állunk szembe minden felöl.
Nekem a férjem azt ajánlotta, hogy elöször próbáljuk meg a testvérfellépöt olyat amin lehet ülni. ès ha nem jön be akkor veszünk testvérkocsit. Lányom imádta és azt használtuk.
Èn testvérkocsibol csak olyat vettem volna amit lehet egyedüli kocsinak is használni. Pl a römernek van b-dual vagy ilyesmi a neve.
2013. okt. 3. 07:39
5/8 anonim válasza:
2,5 ev korkulonbseg volt nalunk.Vettem testverbabakocsit.A bolt kb 1,5 km oda-vissza.
Arra gondoltam ha a nagyobb beteg akkor tuti nem fog elsetalni a boltig,mert nyugos ,faradt,stb.
2013. okt. 3. 08:07
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Milyen testvérfellépő az, amin ülni is lehet? Én még ilyenről nem hallottam, tudsz esetleg példát, márkát vagy képet küldeni? El sem tudom képzelni milyen az.
Köszi!
2013. okt. 3. 13:34
7/8 SzCJudit válasza:
Litaf seat 2 go, litaf seat 2 go safari.
Nekünk a safari van, nehezebb terepre én inkább ezt ajánlom.
2013. okt. 3. 14:15
8/8 anonim válasza:
nekünk is ez az ülős van és imádja a nagyobbik. Ha elfárad akkor leül. Nekem 1.5 év a korkülömbség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!