Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 és fél éves kislányomnak...

2 és fél éves kislányomnak korpás a fejbőre, mit tudnék rá használni, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés

Sajnos elég nagy foltokban van neki, és olyan sárgább színű. Hetente 2x mosom neki a haját nivea baba tusoló- samponnal. Próbáltam már fürdés előtt babaolajjal bekeni, de nem segített.

Apának is problémás a fejbőre, szintén ilyen jelegű mit a kislányomnak, de nála bevált a head and shoulders sampon, meg hogy állandóan rövidre van nyírva, de ezt ugye a lányommal nem csinálhatom :)

Esetleg kicsiknek valami jó sampon vagy krémet tudnátok ajánlani, vagy valami házilag készített löttyöt...

2014. jan. 26. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az akkor nem korpa,ha sárgás színű,hanem koszmó.Arra viszont nagyon jó a koszmó elleni sampon.Kicsit drága,de nagyon sokáig elég.Az én lányomnak is volt ennyi idősen,pedig rendszeresen mostam a haját.
2014. jan. 26. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sárgás akkor az nem korpa hanem koszmó, az én fiamnak is ilyen, mi ezt úgy oldjuk meg, h jó beolajazom neki fürdés előtt 40 perccel és közvetlen fürdés előtt átfésülöm, ami "felkaparja" neki és fürdésnél meg egyszerűen kimosod, lehet h ezt egymás után 2-3 este is meg kell csinálnod, de nekünk ez vállt be.
2014. jan. 26. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, azt elfelrjtettem írni, h ellentétes írányba fésüld, szóval a homlokától hátra felé.
2014. jan. 26. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.igen,az olajozást mi is próbáltuk,mert mikor nagyon pici volt és még alig volt haja,akkor bevált.De mikor már hosszabb is és sűrűbb is volt,akkor már a sampont kellett választanom.Először próbáld ki,aztán jöhet a sampon.
2014. jan. 26. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Babé koszmó elleni sampon

Mosd minden nap míg el nem múlik, majd heti 2x hogy vissza ne jöjjön.

2014. jan. 26. 16:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Akkor megpróbálom az olajat még és ha nem segít veszek koszmó elleni babé sampont.

Még egyszer köszönöm!

2014. jan. 26. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!