Milyen hordozót vegyek 5 hós és 7 kg-os kislányomnak, hogy még sokáig tudjuk használni?
Nekünk Gremese mei tai és Liliputi csatos van. Mindkettőt nagyon szeretjük.
Én kendőt nem akartam, mert nekem nincs türelmem a kötözgetéshez. Bár tény, a mei tai-t is kell, de sokkal egyszerűbb, mint a kendőt. A mei tai-t általában otthon szoktuk használni, amikor főzök, takarítok stb. Sétákhoz meg inkább a Liliputit, mert azt még könnyebb le-föl venni. :) Már a második gyerkőc használja ezeket, ő 6 hónapos. A nagyobbat 20 hónapos koráig hordoztam.
Nekem klasszikus gremese van, annyira jó választás volt!
9 hós kora óta a hátamon használom, előtte előre kötöttem. A babám is nagyon szereti.
Ha meitait veszel, mindenképpen jót vegyél, ne valami gagyit.
Szia!
Nekem is Gremese-s van. [link]
Annak van ráköthető fejtartó része, ha elalszik a kicsi, bár én nem használtam, ha elaludt, a kezemmel megtartottam a fejét, vagy a mellkasomra borult. Most 9 hónapos és 10 kiló, én előre szoktam kötni, mert úgy szeretem, de 15 kilóig jó, úh még sokáig használhatjuk.
Első vagyok.
Klasszikus Gremese van, van hozzá alvókapucni. Mi használjuk/tuk, mert oké, ha elől van, akkor tudom tartani a fejét, de hátrakötve már nem. Amúgy én mindkét gyerkőcöt 5 hónapos korától hordozom/tam hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!