Mekkora cipőt vegyek 10 hós kislányomnak, amit nem csak egy hónapig tud használni?
Puhatalpú cipőt szeretnék neki venni, de nem tudom mennyivel lehet vagy érdemes nagyobbat venni, amit azért 2-3 hónapig tud használni. Egyáltalán mennyire gyorsan nő a lábuk ilyenkor?
16-17-es méretű cipő belső talphossza 11 cm a 18-19-es pedig 11,9 az már szerintem sok,csak ahhoz elég drágák a cipők h 1 hónap múlva megint vegyek neki , de nagyot se szeretnék.
Első gyerek, nincs még ebben tapasztalat.
Várom tapasztaltabb anyukák válaszait.
A barátnőm is vett 1-2 cipőt a nyári expon, hogy úgy is jó lesz a lányára, de már 1 évesen 21-es kellett neki, most 14 hónapos, és már 22-est hord. Míg az én kisfiamnak jó a 17-18-as méret, nemsokára 1 éves lesz. Nem is annyira a méretet, hanem a belsőtalphosszt kell nézni.
Amúgy meg szerintem az alig 1cm különbség nem sok ilyen "gyorsannövő" lábnál.
Én is inkább a nagyobb felé haljolk, mert ha adok rá vastagabb zoknit, akkor már nem is olyan nagy, és inkább mint h esetleg 1 hónap múlva meg kicsi legyen.
Köszönöm a válaszokat!
Várom még a tapasztalatokat.
En altalaban 1-2 szammal nagyobb cipot veszek neki, igaz a labfeje nagyon magas, husos, dundi, igy nem is konnyu a labara cipot venni. Most 11 honapos es a talphosszat tekintve 18-as laba van, de a labfeje miatt 19-est kell vennem neki, sot van mar 20-as cipoje is. A ket 20-as cipoje kozul az egyiket mar "nyustoli" kb 1 hete, a masik viszont meg egy kicsit nagy ra, azt pont akkor lesz jo ra, amikor elindul egyedul. Most meg csak kapaszkodva probal 1-2 lepest megtenni.
Szerintem 1 szammal mindenkepp vegyel nagyobbat, azt talan nem novi ki olyan hamar es esetleg vastag zoknival is jo lesz ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!