Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora cipőt vegyek 10 hós...

Mekkora cipőt vegyek 10 hós kislányomnak, amit nem csak egy hónapig tud használni?

Figyelt kérdés

Puhatalpú cipőt szeretnék neki venni, de nem tudom mennyivel lehet vagy érdemes nagyobbat venni, amit azért 2-3 hónapig tud használni. Egyáltalán mennyire gyorsan nő a lábuk ilyenkor?

16-17-es méretű cipő belső talphossza 11 cm a 18-19-es pedig 11,9 az már szerintem sok,csak ahhoz elég drágák a cipők h 1 hónap múlva megint vegyek neki , de nagyot se szeretnék.

Első gyerek, nincs még ebben tapasztalat.

Várom tapasztaltabb anyukák válaszait.

2010. nov. 25. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Van akinek egy hónap alatt 2 számot nő,kisfiamnak a tavalyi cipő is nagy még,pedig csak 20as.(2 éves)
2010. nov. 25. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:

A barátnőm is vett 1-2 cipőt a nyári expon, hogy úgy is jó lesz a lányára, de már 1 évesen 21-es kellett neki, most 14 hónapos, és már 22-est hord. Míg az én kisfiamnak jó a 17-18-as méret, nemsokára 1 éves lesz. Nem is annyira a méretet, hanem a belsőtalphosszt kell nézni.

Amúgy meg szerintem az alig 1cm különbség nem sok ilyen "gyorsannövő" lábnál.

2010. nov. 25. 09:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is inkább a nagyobb felé haljolk, mert ha adok rá vastagabb zoknit, akkor már nem is olyan nagy, és inkább mint h esetleg 1 hónap múlva meg kicsi legyen.

Köszönöm a válaszokat!

Várom még a tapasztalatokat.

2010. nov. 25. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:

En altalaban 1-2 szammal nagyobb cipot veszek neki, igaz a labfeje nagyon magas, husos, dundi, igy nem is konnyu a labara cipot venni. Most 11 honapos es a talphosszat tekintve 18-as laba van, de a labfeje miatt 19-est kell vennem neki, sot van mar 20-as cipoje is. A ket 20-as cipoje kozul az egyiket mar "nyustoli" kb 1 hete, a masik viszont meg egy kicsit nagy ra, azt pont akkor lesz jo ra, amikor elindul egyedul. Most meg csak kapaszkodva probal 1-2 lepest megtenni.

Szerintem 1 szammal mindenkepp vegyel nagyobbat, azt talan nem novi ki olyan hamar es esetleg vastag zoknival is jo lesz ra.

2010. nov. 26. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!