Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Maszturbáció 8 évesen, nem...

Maszturbáció 8 évesen, nem túl korai?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a fiam, keresi az alkalmat, hogy egyedül lehessen és akkor tudatosan játszik a nemi szervével, nem úgy, mint kisebb korban szokás.
2009. dec. 4. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én kb 5 éves koróm óta szóval ne aggódj,...:D
2009. dec. 24. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 6-7 lehettem, mikor felfedeztem, el is mentem, persze nem tudtam, hogy mi az, csak finom volt nagyon.

És nem voltam szeretet hiányos.

2009. dec. 26. 08:07
 13/14 anonim válasza:
én 4-ben kezdtem el 14/F
2010. júl. 21. 02:04
 14/14 anonim ***** válasza:

A bemásolt linket elolvastam, és szerintem se baj.

ott kezdődik, hogy amikor peluscsere van ( persze piciként ), megpurcogtatjuk a pociját. Szerintem az egyész teste ilyenkor bizsereg, csiklandósan neki. Milyen nagyokat tudnak kuncogni. Aztán mikor nincs pelus, ez elmarad hogy puszilgatjuk a pociját. Rájön, Ő is tud hasonló érzést csinálni saját magának.

2010. júl. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!