Ezen ti is felhúznátok magatokat?
Figyelt kérdés
4 éves kisfiamnak olyanokat mondd a testvérem,(sajnos együtt lakunk)hogy én nem tudok varrni,meg mosni ,ő tanitott meg engem. A kisfiam is mondta neki,hogy anya tud varrni, erre a bátyám: nem tud! Szóltam neki,hogy ezt fejezze be,ne mondjon hazugságokat és ne tömje hülyeségekkel a gyerekem fejét. Erre azt mondta,hogy csak viccel és én mit csinálok ebből problémát. Csak épp a gyerekemnek nem mondja,hogy viccel..Egy kisgyerek meg mindent komolyan vesz szerintem. Erre ezek után újra hallom,hogy mondja a fiamnak,hogy ő tanitott mosogatni. Én úgy gondolom,hogy ronda dolog egy kisgyereknek az anyjáról negativ dolgokat mondani, ami nem is igaz. Én gondolom jól? Ti is felhúznátok magatokat? Mit mondanátok neki? Vagy én túlzom el?2014. jan. 25. 14:30
11/17 anonim válasza:
bocsi, de szerintem elég bunkó a tesód. 35 évesen lehetne már több esze. ha egy tini csinál ilyet, azt mondom oké. Egy felnőtt meg viselkedjen felnőttként és egy 4 éves kisgyereknek ne szidja semmilyen formában az anyját. Ez nem vicces, hanem primitív! Én jól elküldeném a fenébe, a hülye "vicceivel" együtt!
12/17 A kérdező kommentje:
Azóta újabb eset: kb 1 percet húzta szánkón a fiamat, én kb fél órát. Majd kérdezi a fiamtól: Na,ki húzott jobban, anya vagy én? Nem értem komolyan,hogy velem akar versenyezni,vagy mi?! Normális ez szerintetek?
2014. jan. 26. 14:51
13/17 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, most komolyan???
14/17 A kérdező kommentje:
NA ez az,én fiatalabb vagyok nála,de nekem nem jutna eszembe ,hogy ilyeneket kérdezzek az ő gyerekétől,ha lenne neki! Mind egy idióta ,aki velem akar versengeni a fiam előtt!
2014. jan. 26. 15:10
15/17 anonim válasza:
Szerintem mindketten kb. 10 évesnek tűntök, és jó volna mindkét részről beszüntetni ezt a totál éretlen viselkedést. Felnőttek vagytok vagy mi.
16/17 anonim válasza:
Útólsóval értek egyet,minek kell versenyezgetni. Egyik szülő sem tökéletes szuper hős minden gyerek pontosan tudja.
Miért szerinted kevésbé szeret a gyerek ha nem tudsz varrni vagy mosni? Meg különben is nagyanyáink mostak mi már csak bepakoljuk az automata gépbe, mi abban a nagy szám.
17/17 anonim válasza:
Jó de te biztos tudod, hogy viccből mondja-e. Ha igen, akor nem húznám fel maga, és a gyerek nagyon is tudja, hogy mi a vicc és mi nem, vagy mi a fontos és mi nem. Ezek a beszólások semmit nem változtatnak a kapcsolatototon a gyerekeddel.
Ha nem viccel, akkor biztos valami feszültség van köztetek, é a valódi probléma nem abból áll, hogy miket mond a fiadnak a tesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!