Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ti is felhúznátok magatokat?
Barátom mondta, h no, akkor most elvisz fagyizni, én meg örültem neki, mert szeretem a fagyit...Mikor már kiválasztottuk h mit kérünk, akkor közölte, h nála nincs készpénz, fizessek el. Ez milyen meghívás??? És nem az első hogy ezt csinálja.
Amikor meg megjegyeztem enki, h ez így annyira nem jó, akkor teljesen megsértődött, h jó akkor ezen túl irogatni fogjuk, h ki mit fizetett.
Most én vagyok az idióta, vagy ő?
ja, és nem az első eset, már pár ilyen alkalom volt, h menjünk enni, de én fizessek, mert nincs készpénze. mert h ha kivesz, csak elkölti. igaz, sokkal jobb az enyémet költeni, csak nekem sincs sok :(
22/L
teljesen igazat adok neked ,akkor ne hívjon meg ha nincs kedve pénzt költeni rád
20F
Úristen. Hát de, baromira gáz. Az én párom inkább magához hív filmet nézni, ha le van égve, vagy sétálni egyet a folyó parton, amihez nem kell különösebb pénz, de sosem mondana ilyet.
Tisztázd vele, hogy nem vagy bank automata és oké hogy néha te fizetsz, de ne vegyen már hülyére! Mivan ha kikéritek a fagyit és akkor derül ki, hogy nálad sincs pénz?! Egyszer megjátszanám! :) Hívjon olyan helyre, ahova nem kell pénz, ha ennyire gatya a helyzete, de ne várja már el, hogy te fizeted mindig az ő szórakozását is, pláne ha te sem várod ezt el fordítva!
Nálunk ez úgy működik, ha megbeszéltünk valamit, de addigra a párom leég, akkor én erősködöm hogy kifizetem neki, persze később valami más programnál visszaadja!
Gáz a barátod! És, ha nincs nálad se pénz akkor mi van olyankor??? Ez a legcikibb
" Jó napot kívánok!
Kérek szépen 2x 2 gombóc fagyit!
Vanilia és csoki és eper, és banán.
Tessék itt van. Kérek szépen 650 ft-ot.
Kicsim nincs nálam pénz, fizess te, :O nálam se.
(de már bele nyaltatok a fagyiba!)
ez így nagy égés, szerintem hagyd el, a fenébe ezzel téged is meg aláz. Legalább szólna, hogy ő sporol és nem akar költeni és nincs nála pénz. 24F Jogosan vagy mérges! SZAKÍTÁS!
velem egy idős...Hát ja, most úgy alakult, h másra volt félretéve a pénzem, aztán most arra nem jut...:S próbáltam neki elmegyazárni, h ez így nem jó, de egyszerűen nem értette meg :S
nincs (annyira) leégve, csak sosincs nála kp.
Dobni nem akarom, mert egyébként szeretem, csak ezen nagyon felhúztam magam. Ráadásul nekem nem is jött be annyira
Felhúznám, miért játssza el ezt folyton? Mi is néha összekapunk ilyenen a barátommal, de az leginkább olyan szokott lenni, hogy felhozzuk egymásnak, hogy de a múltkor is én fizettem a boltban, nem, a múltkor én fizettem stb.. néha mindent kb. fillér pontossággal meg kell magyarázni, és ez tök gáz... na mindegy, már változik a helyzet. :)
Kérdezd meg tőle, h miért csinálja ezt?! Miért hív el, ha nem tud fizetni? Elhagyta az agyát, hogy nem emlékszik, hogy nem rakott be pénzt? :S
rendkívül aranyosan közölte, h tudja h szeretem a fagyit, és h az egy jó cukrászda (szerintem annyira nem) és h azt hitte h örülni fogok.
Kicsit furcsa, volt 1-2 tök nagy dobása, nagyon ötletes, aranyos meglepi ajándék, de többnyire nem jellemzőek rá ezek a hűdeudvarias dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!