Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ti is felhúznátok magatokat?
Barátom mondta, h no, akkor most elvisz fagyizni, én meg örültem neki, mert szeretem a fagyit...Mikor már kiválasztottuk h mit kérünk, akkor közölte, h nála nincs készpénz, fizessek el. Ez milyen meghívás??? És nem az első hogy ezt csinálja.
Amikor meg megjegyeztem enki, h ez így annyira nem jó, akkor teljesen megsértődött, h jó akkor ezen túl irogatni fogjuk, h ki mit fizetett.
Most én vagyok az idióta, vagy ő?
ja, és nem az első eset, már pár ilyen alkalom volt, h menjünk enni, de én fizessek, mert nincs készpénze. mert h ha kivesz, csak elkölti. igaz, sokkal jobb az enyémet költeni, csak nekem sincs sok :(
22/L
2 év alatt, 2 alkalommal játszotta el, nekem ez nem kihasználás, általában kb egyszer egyikünk, máskor a másik fizet.
És most komolyan. egy ilyen miatt dobnátok?
sajnos ott helyben nem tudtam mit csinálni, ha kiverem a hisztit, azzal sem érek el semmit...Már kikértük, amikor megkérdezte h kártyával lehet e fizetni. Jogos, jól elbaszta, még párszor majd tudatosítom benne. Aztán most jól meghivatom magam valahova fagyizni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!