Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ti is felhúznátok magatokat?
Barátom mondta, h no, akkor most elvisz fagyizni, én meg örültem neki, mert szeretem a fagyit...Mikor már kiválasztottuk h mit kérünk, akkor közölte, h nála nincs készpénz, fizessek el. Ez milyen meghívás??? És nem az első hogy ezt csinálja.
Amikor meg megjegyeztem enki, h ez így annyira nem jó, akkor teljesen megsértődött, h jó akkor ezen túl irogatni fogjuk, h ki mit fizetett.
Most én vagyok az idióta, vagy ő?
ja, és nem az első eset, már pár ilyen alkalom volt, h menjünk enni, de én fizessek, mert nincs készpénze. mert h ha kivesz, csak elkölti. igaz, sokkal jobb az enyémet költeni, csak nekem sincs sok :(
22/L
Orcámról lesülne a bőr a srác helyében. Te meg tűröd neki. Nem tudom milyen lány vagy. Nem tudom milyen az egyéniséged, azt sem milyen a külsőd. De abban biztos vagyok, hogy ez így nincs rendjén.
Nem azt állítom, hogy a férfinak mindent meg kell venni, ki kell fizetni amit barátnője kér, de egy racionális határon belül igenis így van. Akinek nincs pénze az vagy ne akarjon fagyizni menni a barátnőjével vagy ha ilyen a mentalitása, akkor ne legyen barátnője, mert rám is szégyent hoz, mint férfira. Le kellene vonnod a következtetést, mert ez még így kicsibe még csak idegesítő, de ha hosszútávra tervezel vele, akkor majd hordod kocsmába a pénzed kifizetni a a cehhet. Ha meg nem hosszútávra tervezel vele, akkor meg minek húzni tovább?
De én még egy régi generáció férfi tagja vagyok, bizony most múltam egy 35...
Mekkora paraszt...
És most nem azért, mert az a kérdés, hogy férfi vagy nő dolga e fizetni, hanem ilyet nem csinálunk. Elhív valahova, vagyis elvileg számol vele, hogy fizet ő...
Ez nagyon kínos, ha nálad se lesz pénz!
Nálunk egyébként elég furán van fizetés felosztva. Egy időben én költök sokat, aztán barátom, aztán én, aztán ő... Az úgy szerintem igen ritka, hogy felezzünk, mindig valaki fizet, és helyzetfüggő, akinek épp több van, az.
21L
Ez kifejezetten bunkó viselkedés, már ne haragudj. Jól van, hogy ő nem fizeti, de akkor ne kérjen. Vagy pedig egyszer Te fizet, egyszer Ő...
Ne haragudj, de én ilyen emberrel nem járnék.:(
19/L
Előző vagyok.
Mellesleg a barátom mindent maga fizet (ez mondjuk a másik véglet, amit magam sem értek) és lesülne a képéről a bőr, ha a "meghívást" nekem kellene fizetnem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!