Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen ti is felhúznátok magatokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen ti is felhúznátok magatokat?

Figyelt kérdés

Barátom mondta, h no, akkor most elvisz fagyizni, én meg örültem neki, mert szeretem a fagyit...Mikor már kiválasztottuk h mit kérünk, akkor közölte, h nála nincs készpénz, fizessek el. Ez milyen meghívás??? És nem az első hogy ezt csinálja.

Amikor meg megjegyeztem enki, h ez így annyira nem jó, akkor teljesen megsértődött, h jó akkor ezen túl irogatni fogjuk, h ki mit fizetett.

Most én vagyok az idióta, vagy ő?

ja, és nem az első eset, már pár ilyen alkalom volt, h menjünk enni, de én fizessek, mert nincs készpénze. mert h ha kivesz, csak elkölti. igaz, sokkal jobb az enyémet költeni, csak nekem sincs sok :(

22/L

2012. jún. 8. 10:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszi, most tényleg az van h átbeszélgetjük, aztán majd meglátom :S
2012. jún. 8. 10:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ha neked lennék akkor nem erőltetném ezt a kapcsolatot, sajnos manapság sok pár összetud kapni az anyagiasságon. Sajnos nekem az volt a problémám hogy a barátnőmnél soha nem volt pénz ellenben mondta hogy el kéne menni ide-oda. Aztán későbbiekben mesélgette hogy elmegy a barátnőivel erre meg arra, amikor megkérdeztem hogy ha van egy kis pénzed akkor nem mehetnénk el együtt valahova úgy hogy nem csak én fizetek mindent...? (alkalmanként volt hogy tízezres nagyságrendet fizettem) Szakítottam vele, úgy szűrte le hogy én tiltok neki programot csinálni mással.. Sok sikert neked hogy tudjátok megoldani.
2012. jún. 8. 10:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez rendszeres, hogy ő kezdeményezi, de végül te fizetsz, akkor ez bunkóság a részéről. Jó nagy bunkóság.
2012. jún. 8. 11:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
ha újra javasolja, hogy menjetek el valahova, ahova ő hív meg, akkor indulásnál kérdezz rá, hogy tett-e be pénzt. akkor nem mondhatja élesben, hogy "jajj, nincs nálam.."
2012. jún. 8. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Orcámról lesülne a bőr a srác helyében. Te meg tűröd neki. Nem tudom milyen lány vagy. Nem tudom milyen az egyéniséged, azt sem milyen a külsőd. De abban biztos vagyok, hogy ez így nincs rendjén.

Nem azt állítom, hogy a férfinak mindent meg kell venni, ki kell fizetni amit barátnője kér, de egy racionális határon belül igenis így van. Akinek nincs pénze az vagy ne akarjon fagyizni menni a barátnőjével vagy ha ilyen a mentalitása, akkor ne legyen barátnője, mert rám is szégyent hoz, mint férfira. Le kellene vonnod a következtetést, mert ez még így kicsibe még csak idegesítő, de ha hosszútávra tervezel vele, akkor majd hordod kocsmába a pénzed kifizetni a a cehhet. Ha meg nem hosszútávra tervezel vele, akkor meg minek húzni tovább?

De én még egy régi generáció férfi tagja vagyok, bizony most múltam egy 35...

2012. jún. 8. 11:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor van egy ilyen ötlete mint pl. a fagyizás, mielőtt elindultok kérdezd meg tőle, hogy "De ugye most van is nálad pénz? Mert nálam nincs.." :D Én ezt tenném, meg persze beszéld meg vele, hogy ez így neked nem tetszik :) 24/L
2012. jún. 8. 11:54
 17/23 anonim ***** válasza:

Mekkora paraszt...

És most nem azért, mert az a kérdés, hogy férfi vagy nő dolga e fizetni, hanem ilyet nem csinálunk. Elhív valahova, vagyis elvileg számol vele, hogy fizet ő...

Ez nagyon kínos, ha nálad se lesz pénz!

Nálunk egyébként elég furán van fizetés felosztva. Egy időben én költök sokat, aztán barátom, aztán én, aztán ő... Az úgy szerintem igen ritka, hogy felezzünk, mindig valaki fizet, és helyzetfüggő, akinek épp több van, az.

21L

2012. jún. 8. 12:14
 18/23 anonim ***** válasza:
Igazán közölhetné veled a "meghívás" előtt, hogy szeretné, ha te fizetnéd. Többi kommentet nem olvastam.
2012. jún. 8. 12:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez kifejezetten bunkó viselkedés, már ne haragudj. Jól van, hogy ő nem fizeti, de akkor ne kérjen. Vagy pedig egyszer Te fizet, egyszer Ő...

Ne haragudj, de én ilyen emberrel nem járnék.:(

19/L

2012. jún. 8. 13:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Mellesleg a barátom mindent maga fizet (ez mondjuk a másik véglet, amit magam sem értek) és lesülne a képéről a bőr, ha a "meghívást" nekem kellene fizetnem:)

2012. jún. 8. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!