Vajon egy két éves gyerek tényleg tudhatja ezeket vagy anyuka "enyhén" túloz?
Lehet, hogy túloz.
De a barátnőm kislánya simán énekelt két évesen több dalt az én fiamnak, verset is mondott neki, viszont tök ügyetlen (kis esetlen, inkább úgy mondom) :)
Én három évesen tudtam olvasni, négy évesen írni (nem tanítottak rá). Ezt se nagyon szokták elhinni :)
Az en fiam is igy volt ket evesen, de ahogy egy elozo valaszolo irta, es budos kukkot nem ertett belole senki, aki nem csaladtag volt. 😃 Olyan szinten volt beszedhibas, h hat evesen meg het hangot kellett korrigalni, logopedus nem is engedte iskolaba.
Van egy Lem novella, kivulrol tudta a gyerek harom evesen, A/4-es oldalbol 12-es betumerettel 5 oldal. Pedig nem gyerekmese, a ferjem nagy sci-fi rajongo, igy mar a pocakban ilyeneket meselt neki.
Mesemondo versenyre a meset ket ora alatt tanulta meg, igazan elfaradt a nyelvem, mig olvastam neki. 😊
Joeszu gyerek, de pl irasbol siman becsuszik neki a zold pont.
Nem vagyunk egyformak mi sem, a gyerekek sem. Pl o meg 3 es fel evesen pelusos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!