Mennyi idős koráig vittél magaddal mindenhová váltás ruhát a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt hosszabb időre, pl. pláza, vagy kirándulás. Szóval ha nem 1-2 órás programról van szó, hanem többről.2014. jan. 20. 14:17
11/15 anonim válasza:
1,5 éves, soha nem vittem, még egyszer sem volt rá szükség. Előke viszont mindig van nálunk
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A lányom most lesz 3 éves, én is hurcolom még. Az autóban elfér, és úgy vagyok vele, hogy sose lehet tudni. Magára önt valamit, vagy elesik, és sáros/vizes lesz, hasonlók. Csak néha úgy érzem, túlzás. De az autóban mondjuk elfér. :)
2014. jan. 20. 21:37
13/15 anonim válasza:
5 évesnek még most is viszek, ha el nem felejtem, de ritkán van rá szükség. Legtöbbször akkor, ha leönti magát valamivel. Múltkor az Osanban öntött magára valami kóstoltatós gyümölcslét és nem volt nálunk másik ruha, télen elég kellemetlen, még ha autóval vagyunk is. De olyan is volt, hogy balettórára levette a kinti nadrágját, letettem a táskám mellé, amiből közben szépen szivarágott az ivóvize az üvegből, így vizes lett a nadrág (és a táskámban lévő cuccok...). Alábéleltem a cicnadrágját pzs-vel, hogy ne fagyjon rá.
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, kisebb korában még a közértbe is váltóruhával jártunk (babakocsiban), mert ha nem vittem, tuti szükség volt rá, ha vittem, akkor meg sose kellett :) Így elállt egy váltás ruha hónapokig a babakocsi táskájában
15/15 anonim válasza:
Mi kocsival megyünk mindig, ha hosszabb időre vagy olyan helyre megyünk (kiràndulni) magunknak is viszek nadràgot, zoknit, cipőt...
fèrjem pàr ève kiràndulàskor bwlecsùszott a patakba, honapokig gyogyulgatott a felfàzàsbòl...
gyerek egyenlőre egy èves, mindig viszek vàltoruhàt, pelenkàt, nem nagyon kell de a kocsiba elfèr....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!