Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Apás lett a kisfiam?

Apás lett a kisfiam?

Figyelt kérdés
1,5 éves kisfiam 1-1,5 hónapja az apján "lóg", ha apa itthon van. Napközben nagyon jól megvagyunk itthon, sokat játszunk, bújós kisfiú, a házimunkát nagyjából meg tudom tőle csinálni. De ha apa hazajön, nagyon hisztis lesz, mindenért sír, a legapróbb dolog is nehézségekbe ütközik... Nagyon jó apa a férjem, de rosszul esik, hogy onnantól, hogy ő megjelenik, én rám nincs szüksége a fiamnak (látszólag). Ezelőtt nagyon anyás volt, sokat bújt hozzám akkor is, ha a férjem itthon volt...
2014. jan. 20. 07:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi különös. Te vele vagy egész nap, az apja pedig csak este. Természetes, hogy ilyenkor csak ő kell neki.

A fiad nem csak a tied, hanem az apjáé is.

Örülj inkább, hogy nem csak te kellesz neki.

2014. jan. 20. 07:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, a férjem nagyon jó apa, és örülök, hogy szereti a kisfiam. De az rosszul esik, hogy szinte tudomást sem vesz rólam, ha apa felbukkan. És nem értem :(
2014. jan. 20. 07:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy próbáld elképzelni, hogy a kisfiam eddig rengeteget igényelt engem, sokszor bújt hozzám, attól függetlenül, hogy mindig is imádta az apját, szeretett vele játszani. Ez hirtelen megváltozott és én úgy érzem, én lehetek az oka. De fogalmam sincs, miért. Attól félek, elrontottam valamit. Érdekel, más volt-e van-e ilyen helyzetben.
2014. jan. 20. 07:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem rontottál el, teljesen természetes dolog. Most képzeld el, hogy neked a fiad ezt csinálja, a lányos szülőknél még hatványozottabb a dolog. Nyugodj meg és örülj neki:D Nekem is eleinte ilyen rosszul esett a dolog, de aztán már lazábbra vettem a figurát:)
2014. jan. 20. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:

A lányos szülőknél max. 1 éves kórtól kezdbe meglátják az apjukat és ugranak a nyakába, le sem lehet őket vakarni az apjukról:D

Használd ki az időt, mert olyankor egy kicsit te mint anyuka feltudsz töltődni:D

2014. jan. 20. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Igaz, nekem lanyom van, aki 2,5 evey, de kb.fel eve megszuntem letezni szamara.. Csak apa. Apa mindent tud, apaval pisil, apa csinalhatja meg a kakaot, stb..

Eleinte nagyon "durva" volt a helyzet. Most mar en is neha kepben vagyok szamara. De, ha kettesben vagyunk, akkor anyaval a csajos napok a legjobbak. :))

Plusz, ha beteg, akkor apa megszunt letezni. Anya a kiraly. ;)))

Ilyen ez ;)

2014. jan. 20. 08:05
 7/10 A kérdező kommentje:

:))) Akkor készülni kell, mert kislányt váruk kistesónak :)

Köszönöm a megnyugtató hozzászólásokat, kedvesek vagytok!

2014. jan. 20. 08:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiunk apás,szerintem ezzel nincs semmi gond én is apás vagyok már 24 éve,ettől még anyukámat is szeretem.
2014. jan. 20. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:

én kisfiam anyás. 4 éves, és csak én kellek neki mindig. persze elmegy apával kirándulni, bicajozni, játszanak együtt, de ha ott vagyok akkor csak anya!

nekem meg ez a teher mert én is dolgozom, mint apa is, csak neki az este az pihi, nekem meg minden a nyakamba szakad, főzni kell, gyereket fürdetni, mert csak én..., kakaót is csak én készíthetek, esti mesét is, stb.

szerintem nem fog soká tartani ez az apa mánia, próbáld kihasználni és pihenj esténként :)

1,5-2 évesen ő is apás volt... ;)

2014. jan. 20. 13:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat, igyekszem a magamévá tenni, hogy nincs velem baj :)

Tudom, milyen lehet Neked kedves utolsó, mert eddig velünk is ez volt :)

2014. jan. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!