Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Neked ad puszit a kicsid?

Neked ad puszit a kicsid?

Figyelt kérdés
20 hónapos,mindenkinek szívesebben ad,nekem meg olyan rosszul esik,hiába kérek egész nap tőle,nem ad,de ha apa vagy a tesó hazajön,nekik kérés nélkül is ad...
2014. jan. 9. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a nagy soha senkinek Sem adott, még nekem Sem nagyon. A kicsi meg már azért idegesít néha mert megállás nélkül puszilkodik. 1,5 éves és sokszor íg bekötöm a cipöjét vagy Ezer puszit ad. viszont ö a düh velk is így van, rettenetesen dühös tud lenni.
2014. jan. 9. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:

2,5 eves es jelenleg ciki a puszi es a kezfogas nyilvanosan. Persze alapesetekben fogja a kezunket, de ha setalunk a jardan, akkor nem.

Viszont olelget es gyakran mondja, hogy szeret.

puszit egyedul a huginak ad a pocakomba. Imadja ;))

2014. jan. 9. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem szokott adni, 1 éves. Néha csak úgy magától, mert megpuszilom és visszapuszil. Kérésre általában igen, de ha olyanja van, akkor csak rázza a fejét, hogy nem. :) Mamájának nem ad, pedig amúgy őt imádja!

Elhiszem, hogy rosszul esik, de ez biztosan nem azt jelenti, hogy téged kevésbé szeretne!

2014. jan. 9. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán. 19 hónapos a fiam, egyedül a kutya kap rendszeresen puszit, nekünk inkább tartja a saját pofiját, hogy adjunk mi puszit.
2014. jan. 9. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy az "egész nap kérés" a baj?

Mert nálunk is az van, hogy a Papa állandóan puszit kér, de a gyereket már totál idegesíti (mondjuk nem csodálom, még nekem is idegesítő hallgatni). Legszívesebben azt mondaná neki, hogy hagyjál már békén, csak még nem annyira ismeri ezt a kifejezést, csak azt mondogatja, hogy nem, nem, nem (2 éves múlt amúgy)!

Szerintem a gyerekek sokszor utálják ezt a felnőtt szokást, ők másképpen fejezik ki a szeretetüket.

Emlékszem gyerekkoromban én is a falra másztam az ilyen puszi kéregetőktől, legszívesebben beléjük rúgtam volna (persze nem tettem) :).

Egyébként nekem sem ad a kisfiam úgy magától, szerintem eszébe sem jut, de ha néha egyet-egyet kérünk tőle (pl. az apja amikor haza jön), akkor ad.

De nem nyomulunk nagyon, mert én is elég idegesítőnek találom. Persze ha ad magától mint a kislányod, annak örülni kell, de kéregetni szerintem sokkal kevésbé célravezető.

2014. jan. 9. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:

"a kutya kap rendszeresen puszit"... :D :D :D

Ez aranyos, jót mulattam :).

(Bár engem tuti kitörne a frász ettől, de az már más tészta).

2014. jan. 9. 14:10
 7/10 A kérdező kommentje:
pont azért kérek,mert hiába várom,magától sosem ad,csak másnak..amúgy még a kutyánknak is simán adna,ha engedném
2014. jan. 9. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 20hónapos. Én ha kérek tőle inkább huncutul vigyorog és meglép :). Persze a plüssök azonnal kapnak ha szimpatikusak :D.
2014. jan. 9. 14:26
 9/10 Kiki01 ***** válasza:
Néha nekem is, de a tesónak folyton:) 22 hós egyébként. Mielőtt megszületett a kistesó azért többet kaptam:)
2014. jan. 9. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon ritkan,de ad.

Tesonak a pocakomban egyfolytaban! Mindegy mennyi az ido,mndegy hol vagyunk,ha eszebe jut,jon a kerdes: megpuszilhatom az ocsemet?

Nagyon edes:)

39hkm

2014. jan. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!