Neked ad puszit a kicsid?
2,5 eves es jelenleg ciki a puszi es a kezfogas nyilvanosan. Persze alapesetekben fogja a kezunket, de ha setalunk a jardan, akkor nem.
Viszont olelget es gyakran mondja, hogy szeret.
puszit egyedul a huginak ad a pocakomba. Imadja ;))
Nekem szokott adni, 1 éves. Néha csak úgy magától, mert megpuszilom és visszapuszil. Kérésre általában igen, de ha olyanja van, akkor csak rázza a fejét, hogy nem. :) Mamájának nem ad, pedig amúgy őt imádja!
Elhiszem, hogy rosszul esik, de ez biztosan nem azt jelenti, hogy téged kevésbé szeretne!
Nem lehet, hogy az "egész nap kérés" a baj?
Mert nálunk is az van, hogy a Papa állandóan puszit kér, de a gyereket már totál idegesíti (mondjuk nem csodálom, még nekem is idegesítő hallgatni). Legszívesebben azt mondaná neki, hogy hagyjál már békén, csak még nem annyira ismeri ezt a kifejezést, csak azt mondogatja, hogy nem, nem, nem (2 éves múlt amúgy)!
Szerintem a gyerekek sokszor utálják ezt a felnőtt szokást, ők másképpen fejezik ki a szeretetüket.
Emlékszem gyerekkoromban én is a falra másztam az ilyen puszi kéregetőktől, legszívesebben beléjük rúgtam volna (persze nem tettem) :).
Egyébként nekem sem ad a kisfiam úgy magától, szerintem eszébe sem jut, de ha néha egyet-egyet kérünk tőle (pl. az apja amikor haza jön), akkor ad.
De nem nyomulunk nagyon, mert én is elég idegesítőnek találom. Persze ha ad magától mint a kislányod, annak örülni kell, de kéregetni szerintem sokkal kevésbé célravezető.
"a kutya kap rendszeresen puszit"... :D :D :D
Ez aranyos, jót mulattam :).
(Bár engem tuti kitörne a frász ettől, de az már más tészta).
Nekem nagyon ritkan,de ad.
Tesonak a pocakomban egyfolytaban! Mindegy mennyi az ido,mndegy hol vagyunk,ha eszebe jut,jon a kerdes: megpuszilhatom az ocsemet?
Nagyon edes:)
39hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!