Lehet butaság még ezzel foglalkozni, de a 2 éves fiamnak
szőrös a háta, nem is kicsit. Ez így is marad neki?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez az élet legnagyobb problémája, csak kíváncsi vagyok, hogy ez így marad-e.
2014. jan. 8. 20:44
1/9 anonim válasza:
Nagyon szőrös? Sötét?
Az én kisfiamnak a lába (térd alatt), de engem mondjuk nem zavar.
2014. jan. 8. 20:45
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon. A tarkójától a fenekéig és még a válla is. A térde alatt a lába is, az engem se zavar mert majd attól lesz férfias ;) de ez a szőrös hát, kicsit megrémít.... Ja és igen, sötét a színe, olyan színű mint a haja, sötét barna.
2014. jan. 8. 20:48
3/9 anonim válasza:
Doki nem mondott semmit? Ilyen is volt, vagy most jött ki?
Én valami hormonális dologra gondolnék.
2014. jan. 8. 20:55
4/9 A kérdező kommentje:
Még nem kérdeztem dokit. Szerintem ez lassan alakult ki nála. Mikor megszületett, akkor a füle volt nagyon szőrös, ugyan ilyen sötét szőr volt a fülcimpáján, de az lekopott, vagy kihullott. De végülis pénteken megyek védőnőhöz meg orvoshoz is bejelentkezni és akkor majd rákérdezek.
2014. jan. 8. 20:58
5/9 anonim válasza:
újszülötteknél, koraszülötteknél normális, az elmúlik.
De 2 évesen én utánajárnék, hogy mitől lehet.
2014. jan. 8. 21:17
6/9 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy ez csak genetika. A fülére is nagy valószínűséggel serdülőkorban vissza fog térni a szőr (amúgy érdemes végiggondolni, hogy férficsaládtagok között nincs-e szőrős fülcimpájú, mert az öröklődik). A háta is szőrös lesz, de elég valószínű, hogy addigra már a mellkasa is.
De azért ha már most nagyon feltűnő ez a szőrösség, akkor érdemes kivizsgáltatni hormonálisan, vagy legalább a gyerekorvostól rákérdezni a dologra.
2014. jan. 8. 21:33
7/9 anonim válasza:
szinte minden pici baba füle szőrös :)
dokitól kérdezz rá, hormonális dolog lehet (talán)
2014. jan. 8. 22:11
8/9 anonim válasza:
A nagyobbik fiam 4 éves, és az ő háta is szőrös. A doki azt mondta, hogy nincs gond vele. Apósom volt ilyen, a háta is szőrös volt és sajnos tőlem sem örökölt jó géneket "szőrügyileg", mert nő létemre gorillaszőrzettel vagyok ellátva. Igaz nekem nem szőrös a hátam :-) Majd írd meg, hogy mit mondott Nektek a doki.
2014. jan. 8. 23:17
9/9 anonim válasza:
Az én 3,5 éves fiamnak is szőrös a háta nyaka tarkója de ő az Apukájától örökölte!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!