Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen messze van az iskola...

Milyen messze van az iskola az otthonotoktól és mivel jártok?

Figyelt kérdés
Kb km-t írjatok.
2014. jan. 8. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:

100m, durván :D

velünk szemben van, tulajdonképpen csak azért nem 3m, mert a bejárata már 4 házzal arrébb van... :)

2014. jan. 8. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
kb 5 km és busszal jár a gyerkőc. A suli veszi a bérletet.
2014. jan. 8. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Kb. 1,5 km és kocsival járunk.

Most kezdte a sulit a nagyobbik fiam és mivel a kocsit úgyis viszem oviba, mielőtt megyek dolgozni, így őt kirakom a sulinál fél 8-kor.

Még 3 évig biztosan így lesz, amíg a kocsi ovis, majd utána ő is abba a suliba megy, szóval majd kb. 6.-os korától fog egyedül járni suliba a nagy :))

2014. jan. 8. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Jav: a KICSIT viszem oviba, nem a kocsit :))))
2014. jan. 8. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
7-8 km.Busszal jár(unk).A férjem reggel megvárja vele a buszt,aztán megy dolgozni,én meg délután jövök vele haza.
2014. jan. 8. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb. 2 km, kocsival járunk, nincs közlekedés. Gyalog messze lenne. A középiskola kb. 10 km lesz, oda kocsival visszük majd, vagy busszal fog menni.
2014. jan. 8. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Ugyan még nem iskola,de kb jelenleg ugyanolyan messze van.

Kb 6 km és reggel apa elviszi a lánykánkat autóval és délután a fiammal (Ö babakocsiban) elsétálunk érte az oviba. Nekem így 1 óra. Hazafelé meg általában félúton találkozunk,de van,hogy az ovinál, így naponta a lányomnak kb 0-3 km sétája van. De sétáltunk már haza is,ami 2-2,5 óra volt. Ha futóbicajjal van,akkor 1,5 óra kb.

Tehát sok.

Legalább edzett és nem mellesleg ritkán beteg.

A Bp. mellett egy város szélén lakunk,ahova tömegközlekedés már nem jár.A legközelebbi is kb 4 km-re van.

2014. jan. 9. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:
km nem tudom de 1 ora az út bkv az otthon és az iskola közt.
2014. jan. 9. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb. 2 km, biciklivel járok. :D
2014. jan. 9. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Az általános sulim 1,5-2 km volt,oda bicóval jártam,kb.15 perc alatt odaértem.A gimi a város másik végén van,olyan 8 km(a google szerint..:D ),busszal fogok járni tavaszig,olyan 20-25 perc lesz max,de csak azért,mert mielőtt odaérne a gimihez,körbemegyünk a városon,megállunk minden sulinál.:D Tavasztól bicóval,olyan 20-25,max.30 perc lesz.:) De az én tempómban inkább 25.:D
2014. jún. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!