Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4dik szuletesnapra kislanynak?...

4dik szuletesnapra kislanynak? Gyermek tanulo tablettet szeretne, nem tul korai?

Figyelt kérdés

2het mulva lesz a kislanyom 4dik szuletesnapja! 3kivansaga van 1.gyermek tanulo tablett 2.egy igazi poni 3.barbie (van mar neki nem is 1)

Tablettrol mit gondoltok? Neki valo (vtech storio 2)? Vagy egyeb mas ajandek otletek? Minden valasznak orulok! Koszonom elore is!

2014. jan. 7. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Én megvenném a tabletet.

Lányom le örökölte a férjem iphonját, imádja. Nagyo sok jó oktató játékot lehet rá letölteni. Nagyon sok szót tanúlt angolul, spanyolul ezáltal!

Ha kertes házunk lenne, a ponyt venném:)

2014. jan. 7. 10:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Az en tablettemen jatszik ott is tanulos jatekokat igy o is sokat tanult angolul! Ezert gondolkodom csak tartok picit nehogy hulye anyanak nezzenek amiert engedem illetve megveszem! Na igen en is imadom a lovakat minden fajtaban es meretben de kert nelkul a teraszra nem rakhatom!:-) Köszönöm a valaszod! Milyen idos a Te lanyod?
2014. jan. 7. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyém 5 lesz jövő hónap végén.

Barátnőm fia is 4 évesen kapta meg az apja okostelefonját mikor lecserélték. Semmi baja nem lett a gyereknek. Nagyon okos kisfiú.

Amit még szeret a lányom, playmobil! Nagyon jó házikókat kapni figurákkal. Jobb mint a Lego .

Karácsonyra vettem Barbi autót, házat, az is nagy sláger.

2014. jan. 8. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Barbiet meg Filly ponit meg Hintot kapott karacsonyra igy nem egész 1hinappal kesobb nem szeretnek ismet Barbiet! Playmobilt en is neztem! ! Köszönöm Neked is a választ!
2014. jan. 9. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!