Gondolom, azzal tisztában vagy, hogy érdemleges haszna akkor lesz, ha otthon is használhatja a nyelvet.
2013. szept. 19. 20:53
5/21 anonim válasza:
Nem korai, de sok haszna nem lesz.
Ha van rá pénzed jó móka lehet, de ettől ne várj csodákat.
2013. szept. 19. 21:18
6/21 anonim válasza:
Ártani nem fog, de értelme sincs. Iskoláskent egy het alatt megtanulja, amit az oviba egy évig tanulna....
2013. szept. 20. 06:35
7/21 anonim válasza:
a fiammost lett középsős,négy éves.nekünk mostantól lehet jeletkezni
heti két alkalom lesz 30 percesek
előttem mindenki leírta,hogy semmi értelme,de én igenis látom értelmét
tudom,hogy ettől még nem fog megtanulni angolul,de megismerkedik a nyselvvel,hangzásal,kiejtéssel,és megtanul egy csomó kifejezést.ez nem lehet értelmetlen,akkor sem,ha ettől még nem lesz perfekt angol középső csoport végére
2013. szept. 20. 07:02
8/21 anonim válasza:
Csak az a baj, utolsó, hogy az ilyen kicsik meg magyarul se tudnak rendesen es csak össze zavarja őket a kétféle nyelv közötti kiejtése különbség. Pláne, ha mondjuk apró beszed hibás a gyerek....
2013. szept. 20. 07:05
9/21 anonim válasza:
nekem is voltak kétségeim,épp ezért tavaly be sem irattam.most középsős.most beírattam már.nem tanítjuk itthon de már 10-g elszámol,és ragad rá az angol.itthon is alkalmazni fogjuk amit tanul,sőt tanulunk kicsit mi is.én 3 évesen még korainak tartom.de mindenki maga dönti el mire van pénze,mennyire érdekli,köti le az a mit csinál a gyereket.
2013. szept. 20. 07:09
10/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai! Sőt! Ilyenkor még szivacs az agyuk a gyerekeknek. Jól tetted, csak otthon is próbálj vele angolul játszani minden nap PÁR PERCET! Nem kell több, 1-2 mondóka, állatokat angolul megnevezni, stb. Hidd el hihetetlen eredményeket lehet elérni. Ezt tapasztalatból írom, nem csak elmélet! Az én gyerekeim 1,5 évesen keztek angolul játszani! Nem tanulni, JÁTSZANI!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!