Angol középfokú nyelvvizsgát szeretnék csinálni, szerintetek ez korai lenne 16 évesen?
Figyelt kérdés
most megyek szeptemberben 10. osztályba. emelt óra számban volt eddig és lesz is angolunk( nyelvi tagozat) nagyon imádom az angolt, dícséretes lettem belőle, és mindig beszélgetek külföldiekkel. szerintetek hülyének nézne engem az angol tanár vagy beképzeltnek ha oda mennék hozzá a szándékommal, és hogy segítsen? a szüleim nagyon bíztatnak, de én nm tudom, hogy mit szólna ehhez az angol tanárom. egyébként külön tanárhoz muszály járni, ajánlott?2010. júl. 9. 10:42
1/9 anonim válasza:
Beszélj az angol tanárodal, gondolom ő tisztában van vele,h mi kell a középfokúhoz, és tudja h ti vettetek-e már ahhoz minden anyagot. Ha igen szerintem nem kell külön tanár, csak fenék sok-sok tanulás és gyakorlás:)
2/9 anonim válasza:
Nem korai egyik ismerősömnek németből 8-ba vagy 9.-be lett német középfokúja.Már nem emlékszem pontosan.Egyén függő, hogy kinek mikor van meg rá a tudása.
3/9 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, már van egy középfokúm és remélem hamarosan lesz még egy közép és egy felső, nincs ebben semmi különleges. :)
Persze, menj oda a tanárodhoz. De ha még nem tetted meg, válaszd ki, hogy milyen nyelvvizsgát szeretnél (valószínűleg rákérdez majd)
Itt van pár info:
4/9 anonim válasza:
Nem korai, én is 9. osztály végén voltam nyelvvizsgázni. Igaz, előtte jártam külön tanárhoz, mert az iskolában nagyjából semmit sem tanítottak.
Nyugodtan menj oda a tanárodhoz, és négyszemközt kérdezd meg, hogy mi gondol, elég -e a tudásod, milyen vizsga típust javasolna, esetleg tudna -e segíteni a felkészülésben (neki biztos vannak erre célzottan könyvei, hanganyagok, stb).
5/9 anonim válasza:
Nem a kortól függ, a 16 éves kor tökéletesen alkalmas a középfokúra, ha a tudásod megvan hozzá, és még csak nagyon ki sem fogsz lógni a sorból. Nyugodtan kérjél segíséget az angoltanárodtól (egy szóba kell írni, ha nem Angliából költözött ide). Különtanárhoz sem muszáJ járnod, ezt beszéld meg a tanároddal, hogy szerinte milyen szinten vagy, és mi kell a felkészülésedhez.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)11:05-ös válaszoló? te milyen fajta nyelvvizsgát tettél le?
2010. júl. 9. 12:08
8/9 anonim válasza:
én is 16 évesen csináltam angolból a középfokú szóbelit. az írásbelit idén fogom majd. én az origósat csináltam, szerintem nem volt annyira vészes :) viszont írásbeliből ECL-t fogok.
9/9 anonim válasza:
Kérdező: én ECl-t. :) Jó nyelvvizsga szerintem, a honlapjukon találsz példafeladatsort. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!