Szerintetek is felesleges és korai még?
Felnőtt karórát én sem ennék. Egyrészt minek amikor nem ismeri a számot lényegében az időt sem tudja értelmezni 5 évesen. Másrészt elveszítheti, ellophatják meg is verhetik érte.
Táskában nem látok rosszat.
Ilyen típusú órája 3 évesen már volt a lányomnak. Nem értem a keresztanyukát.
Itt nem az a lényeg, hogy órája legyen, hanem az, hogy van olyanja, mint a nagyoknak. Ez most épp egy óra :)
Érdekli, hogy mennyi időt mutat az óra? Kérdezgeti? Ismeri a számokat? Vagy csak úgy szimplán tetszik neki, mert van a nagyoknak is.
Én ettől tenném függővé, hogy vegyek-e neki. Ha csak "nagynak" akar tőle látszani, akkor nem vennék, ha már valóban ismerkedik az órával és az idő múlásával, akkor esetleg igen.
(Ha csak azért kell neki, mert a nagyoknak is van, akkor ennyi erővel vegyél meg neki bármit, ami a felnőtteknek van... Elkapatod vele.)
(A szintén 5 éves lányom is mutatta már kirakatban, hogy milyen óra tetszik neki, meg hogy vegyünk neki, azt válaszoltuk, majd kap, ha ismeri az órát. Ez a dolog meg egyáltalán nem izgatja, úgyhogy ennyiben maradtunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!