Szerintetek önző dolog szilveszter napján elvinni a mamiékhoz (szüleimhez) a gyerkőcöt, és ott hagyni csütörtökig?
akkor lennél önző,ha a nagyszülők is mentek volna valahova,te meg szónélkül lepasszolnád őket.
de ha jól értem ők sem ellenkeznek
pont azt beszéltük a férjemmel, hogy milyen jó lenne elpasszolni szilveszterkor a gyereket :)
én minden szilvesztert a nagyszüleimnél töltöttem, tele vagyok jó emlékekkel!
ha anyósom még élne, biztos el is lopná... :(
szerintem nem önző dolog hanem inkább normális, már ha az anyatigrisek mellett lehet ilyet írni :D
jól teszitek, pihenjetek egy nagyot! :)
Ugyan már! Én mindig azt mondom,hogy ha egyiket sem kell erőltetni, tehát sem a gyereket, sem a nagyszülőt, akkor miért ne!
Nálunk most úgy alakult,hogy 26-án elmentünk anyósomékhoz este vacsorázni,utána meg kártyázni. De mivel tudtuk,hogy a kártyának későn lesz vége, a gyerek addig elalszik, így ő ott aludt. Megmondom őszintén két éves, de még mindig nagyon rosszul alszik, így örültem,hogy végre kialudhatom magam.
Másnap este viszont bejelentkeztek ezeréve nem látott, nem itthon élő barátok,hogy menjünk már el vacsorázni velük, így másnap meg anyuéknál aludt. Mindkét éjszakát végigaludta! :) Alig akar ilyenkor délelőtt hazajönni!
Nem gondolnám,hogy ez gond volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!