Történt veled Szilveszter éjjelén valami megmosolyogtató, extrém vagy fura dolog?
Figyelt kérdés
Mivel én dolgoztam és egy zártkörű bulit biztositottunk,hogy idgenek ne jöhessenek be és vigyázzunk a rendre..,azonkivűl,hogy pár magából kikellt részeg embert kellett a buliból kirakni a friss levegőre külnönösebb nem történt!Viszont várnék azoktól egy pár sort akiknek eseménydús éjszakájuk volt...:)2010. jan. 1. 16:58
1/13 anonim válasza:
Hát én eladtam 6ezerért a villogós nyuszifüleimet egy részeg embernek... nagyon meg akarta venni. És még a végén ő hülyézett le hogy milyen hülye vagyok h ennyiért oda adtam neki. Azt hitte nagyon jól járt ezzel:) kitudja ma mit gondol XD 15/L
2/13 anonim válasza:
Betépve elmentünk a benzinkúthoz, ahol kunyeráltam csokit ingyé, aztán vedeltem vodkát, majd kijött a maris hatása, és kurv@ sokat röhögtem, és rájöttem, hogy a múltban élünk, aztán befeküdtünk a kádba, ahol ruhástul magunkra nyitottuk a csapot, az egész gatyám tiszta vodka volt, a hajam meg pezsgő, reggel hétre értem haza. Amúgy ez nekem ilyen első berúgás volt, de jó volt nagyon ^^ 16/L
3/13 A kérdező kommentje:
sztem már veri a fejét a falba:XD Mindenestre Te jó üzletet csináltál az tuti;)
2010. jan. 1. 17:12
4/13 anonim válasza:
Hát szegény papas.Annyira részeg volt hogy lehet azt hitte 600 ft?Nem semmi.
Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszoltam.Azonkívül hogy a net-em sz***-ott és senkivel sem tudtam msn-en beszélni (egyedül voltam itthon)semmi...
5/13 A kérdező kommentje:
Hehe..,akkor most pihened az első berugás "fáradalmait":D
Eseménydús volt az éjszakád nem mondom..
2010. jan. 1. 17:15
6/13 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom,de majd jövőre bepótolod!!;)
2010. jan. 1. 17:16
7/13 anonim válasza:
17.12-es vagyok
Jah, és nem vagyok másnapos, annak ellenére, hogy tajtrészeg voltam. Ennek is nagyon örülök :)
8/13 A kérdező kommentje:
Annak viszont örülhetsz,hogy a másnaposságot megúsztad,mert akkor most kutyául éreznéd magad...,de ami késik az múlik:D
2010. jan. 1. 17:19
9/13 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat!!!!Nem történt senkivel semmi??:D
2010. jan. 1. 18:03
10/13 anonim válasza:
Levágtam a lakótársam (fiú) haját a saját kérésére. A háta közepéig ért kábé, most már csak az álláig. Életem első fodrászmunkája, két pohárnyi bor után egész jó lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!