Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiam 3,5 eves most...

A kisfiam 3,5 eves most kezdte az ovit 2 het itthon 2 het ovi, annyit beteg. A teso 7 honapos. Kivennetek az ovibol a nagyot?

Figyelt kérdés
a kicsi 6 hosan is antibiotikumot kapott es moat 7 hosan is :-( ugy el vagyok keseredve, hogy ennyit betegek. es a kicsi rogton elkapja. mit csinaljak?
2013. dec. 28. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Köszönöm a lepontozást. Nem értem mi volt a válaszomban a nem hasznos? Azt kérdezte mit tegyen válaszoltam. DE látom itt is túlerőben vannak az olvasni nem tudó, vagy hormontúltengéses anyukák.
2013. dec. 29. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdezőnél nem az a baj, hogy a nagy beteg, az valahol tényleg természetes hanem,hogy a kicsi 6 hónapos is elkapja tőle."

De ha jövőre íratja be az oviba, akkor is ugyanez lesz a helyzet. Akkor meg jövőre fog mindent hazahozni a kisebb gyereknek.

2013. dec. 29. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném ki az oviból. Rengetegen vagyunk és voltunk így, hogy az óvodás, iskolás gyermekünk hazahozta a betegségeket, sőt esetleg a férjeink, rokonaink is átadhatják nekünk. Edződik majd mindkettő immunrendszere. Mire iskolába kerülnek, ritkábban lesznek betegek. Pl.: nálunk a 10 éves évente kétszer, a 13 éves egyszer beteg vagy egyszer sem.
2013. dec. 29. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
nem semmikép.
2013. dec. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!