A kisfiam 3,5 eves most kezdte az ovit 2 het itthon 2 het ovi, annyit beteg. A teso 7 honapos. Kivennetek az ovibol a nagyot?
Akár van kicsi, akár nem, egy ilyen korú gyereknek jót tesz a közösség. És anyukának is sokkal könnyebb dolga van, jobban tud a kicsivel foglalkozni, aki még ilyenkor nagyobb törődést igényel, ha a nagyobb oviban van.
És ezzel kérdező nem csak ti vagytok így, a fiam is most kezdte az ovit, ő is, meg több, mint a fél csoport az eddigi oviidő felét otthon töltötte betegen. De ha nem most esik át ezeken a betegségeken, akkor átesik akkor, ha máskor beíratod. Ezeken át kell menni.
De amit tehetsz, hogy veszel neki Béres cseppet és C vitamint és erősíted vele az immunrendszerét. Akkor valamennyire ellenállóbb lesz.
Én nem venném ki ezért az oviból. Viszont azt megteheted, hogy egy ideig otthon tartod, amíg megerősödik betegség után az immunrendszere és mikor teljesen jól van, erős a szervezete, akkor viszed újra.
"De ha nem most esik át ezeken a betegségeken, akkor átesik akkor, ha máskor beíratod. "
Kérdezőnél nem az a baj, hogy a nagy beteg, az valahol tényleg természetes hanem,hogy a kicsi 6 hónapos is elkapja tőle.
nem vennem ki
viszont az orvos mit mond rá? nem lehet, hogy van valami komolyabb baja a nagynak? mert olyankor szokott ennyire gyenge immunrendszere lenni az embernek független attol, hogy hany éves
Én is beirattam a nagyot csanába, a kicsi azőta 3 x kapott antibiotikumot. Ez rossz, de a nagy igényli a gyerektársaságot. Most , hogy 2 hét szünet van, állandóan a bölcsit emlegeti.
Előbb utóbb át kell ezeken esniük. A kedves anyukák, akik nem paterolják el a gyerekeiket otthonról, azok meg veregessék meg a vállukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!