Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet hogy a mamától kapta el...

Lehet hogy a mamától kapta el a betegseget a lányom?

Figyelt kérdés

Mama köhög, folyik az orra, kapar a torka állandóan, rá is szóltunk, hogy a 10 napos babához ne nagyon menjen közel, de mikor nem figyeltünk, adott neki puszit es en toroltem le a fejerol a racsoppent taknyot! Amugy azt mondja, hogy felrenyelt es o sosem szokott beteg lenni!

Nah de halistennek nem a pici beteg, hanem a 4,5 evesem. Lazas, torka faj.csak veluk talalkoztunk mostanaban.

Lehetseges, hogy a maman nem jon ki annyira a betegseg, viszont a kicsit kiuti?

2013. dec. 28. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges.

Szégyellheti magát a mama, hogy az arcotokba hazudik a náthájáról. Gondolom az anyósról van szó....

Vigasztald magad azzal, hogy bárhol el lehet kapni a betegséget, közértben, játszótéren. Ha nem a mamától, akkor mástól kapta volna el.

Amúgy halál gusztustalan ez a takony csöppenés sztori. :(

2013. dec. 28. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, mert lehet, hogy a lányodnak az immunrendszere gyengébb, és jobban kijött rajta. De a levegőben is benne van a vírus, tehát csak találgatni lehet.
2013. dec. 28. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, anyosomrol van szo. Most 2 napig naluk ebedeltunk, sehol mashol nem voltunk. Es mindket nap krahácsolt, ugy latszik sokszor "felrenyelt"... -.-

Nem adtam neki oda a babat, meg en ereztem magam rosszul, hogy mennyire rosszul esik neki, de en sem mondtam, hogy azert nem, mert igy kohog! De egyaltalan hogy fordulhat meg igy a fejeben, hogy betegen babazzon...?! Ahh...

Mondja nekem, hogy mikor etessem meg a gyereket, mar "biztos" ehes, aludnia "kell", mindent tud egy 10 napos babarol... Tenyleg nem is kellett volna hozzajuk mennunk, szerintem a tejcsim is ezert fog elmenni, ha meg talalkozok vele........

2013. dec. 28. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk amennyiben valamelyik családtag beteg, akkor nem jön hozzánk. Ha köhög, folyik az orra, kapar a torka, akkor egyértelműen fertőzése van, amit átadhat bárkinek. Gyereknek, felnőttnek egyaránt. De éppen ha bárhol jár az ember, ahol emberek vannak, onnan is el lehet kapni. De ha a nagymama beteg volt és járt a kicsik közelében, akkor nyilván nagy valószínűséggel tőle van.

Ilyenkor el kell mondani nagymamának, hogy kedves nagymama, ha beteg, akkor legyen szíves és ne jöjjön, majd ha meggyógyult, akkor, ugyanis nem szeretném, hogy a kisgyerekek bármit is elkapjanak.

2013. dec. 28. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges, ilyen kicsihez nem kellene náthásána menni, meg puszilgatni, a feje búbját sem..

Az aflubin csepp nekünk nagyon bejött a 3,5 évesemnek megfázásra!

2013. dec. 28. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet. De ha az első nap látod, hogy beteg az anyós, akkor talán nem kellett volna még 1 napot ott lennetek.
2013. dec. 28. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
10 napos volt barátnőm fiam amikor kórházba került, mert éppen ilyen vírusos időszakban kézről-kézre járt a rokonok között. Én nem fogom a babámat 10 naposan még az utcára se vinni egyrészt, másrészt meg az én anyósom is ezt játszotta, a férjem rá is kérdezett, hogy beteg? Áááá, csak félrenyelet. Máskor meg após hasmenés, óóó csak lejárt tejet ivott...no komment.
2013. dec. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!