Tökéletlen anyukák, ti, hogy szoktattátok a helyes útra vissza a már elrontott babátokat?
16hós a fiam ,ezidáig vele aludtam-különböző okokból az elején azért mert császáros voltam,aztán azért mert kb 20szor kel fel az éjjel és ez komoly ,a férjem is nagyon horkol én meg szintén rossz alvó vagyok-voltam,de azt veszem észre muszáj lenne kimennem tőle,mert sokszor már fél 1től ordít ha nem vagyok vele.Nekem éjjel sokszor dolgoznom kellene itthon és így nem tudok.Nem tudom,hogy szoktassam az egyedül alvásra .Vannak jó éjszakáink de mikor a foga is zavarja akkor van,,hogy éjféltől ki sem enged a szobájából.
Ti mit tennétek.Kérem csak az írjon aki értelmes választ tud adni.Aki csak a kárörvendést ,meg a na én megmondtam választ tudja az kíméljen,mert nem vagyok rá kíváncsi.Mindenkinek megvan a saját élete-nem tudhatja a másik mit miért tesz ezért ne ítélkezzünk a másikon.Tippeket szeretnék csak..
hú, ez nagyon gáz lehet.
nem fog menni, csak sírással.
szerintem következetesen altasd a saját helyén, határozd el, hogy mától a saját szobájában alszik és kész.
biztos sírni fog pár órát, de hozzá kell szoknia.
szerintem egy hét alatt meglesz.
Az én lányom 3 éves és még együtt alszunk... (hosszú lenne elmondani itt, miért)
Már szeretném a saját szobájába "átrakni", de azt mondta, majd ha 5 éves lesz :-S
Most azzal vigasztalom magam, hogy legkésőbb kamaszkorában már úgyis ciki lesz...
Bocs, én sem tudtam érdemleges választ írni, de tudd, hogy nem vagy egyedül! :)
3. vagyok.
Nem lesz baja ha éjszakára is rajta van a lánc. Először én is féltem tőle, de semmi:) Aztán meg mondjuk veszel 3 doboz kúpot és lehet, hogy ez hozza helyre az egész alvási ceremóniát. De te tudod. Az én fiam is csak velem tud elaludni és ha felébred és rajtam kívül mást meglát üvölt. Pedig 3 hónap múlva jön a kistesó. De bízom benne, hogy míg pár napig nem leszek vele megérti és elfogadja. Hisz ha itthagyom napközben bárkin elalszik ha álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!