Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mibe öltöztetitek karácsonyra...

Mibe öltöztetitek karácsonyra a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
gyermek nemét és kort is írjatok
2013. dec. 24. 07:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Halvany rozsaszin body, feher harisnya, rozsaszin egybe ruhacska hatul masnival. A hajaba meg egy rozsaszin csatocska megy 11 hos :-)
2013. dec. 24. 09:37
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
3,5 éves kislány. Vettem egy nagyon szép rózsaszín ruhát, adok alá egy fehér pulóvert és fehér harisnyát.
2013. dec. 24. 10:28
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

4 éves fiam: farmerben és egy szép pólóban vagy ingben lesz,

17 hónapos lányom egy rövid ujjú rózsaszín szatén ruhában(novemberben voltunk esküvőn és arra vettük, de gondoltam ráadom).

Holnap megyünk vendégségbe, akkor a fiamon egy farmer és egy szép póló lesz, lányomon egy nadrág és egy csinos felső.

2013. dec. 24. 12:11
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

17 hónapos fiú: ing, mellény, nadrág

34 hónapos fiú: ing, zakó, nadrág

2013. dec. 24. 12:33
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

3,5 éves fiú:farmer,kék-fehér csíkos galléros hosszú újjú póló!

11 hós fiú: szürke termo anyagú rugdalozó rénszarvassal az elején!

OFF:fiúra szoknya???Istenem hova fejlődik ez a világ!!??

2013. dec. 24. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Igazából láttam kisfiún szoknyát, de annyira ez nem jellemző. A József Attila Színházban voltunk a lányommal balett előadáson és a szünetben láttunk egy plüssruhás kisfiút fehér harisnyában. Olyan hat év körüli gyermek lehetett.
2013. dec. 24. 16:14
 17/20 anonim ***** válasza:

Itthon semmi különös nem lesz rajta, a szokásos itthoni öltözete.

Mivel karácsony első napján keresztelőre megyünk, így oda fehér ing, mellény, nyakkendő, kötött pulcsi, fekete nadrág kombinációba jön, az utána levő ebéden is ez lesz rajta.

2013. dec. 24. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:
17es vagyok, az lemaradt, hogy 4 éves kisfiúról van szó.
2013. dec. 24. 16:33
 19/20 anonim ***** válasza:
66%
Kislányom 2,5 éves és egy vajszínű pulcsi volt rajta ma csillogós mintával, és egy vajszínű leggings aranyszínű pöttyökkel, nagyon csini volt benne :-) Holnap ha megyünk át az unokatesókhoz, akkor egy fehér szőrme kabátka lesz rajta , és szerintem piros szoknya meg fehér harisnya.
2013. dec. 24. 23:21
 20/20 anonim ***** válasza:

3,5 éves kislány

Itthon fekete alapon ezüst csillagos cicanaci, ezt amúgy is hordja, és ahhoz egy fehér polót adtam ami nem ünnepi, de csini, csillogós ezüstszállal van varrva a szélén. Erre ment az ajándék du., amit a Jézuska hozott, egy tündér-ruha szárnyakkal...:))

holnap megyünk vendégésgbe, oda fehér harisnya, fehér hosszú ujjú, és arra egy méregzöld kifejezett karácsonyi kötényruha, a szélén piros hullámvarrás, és apró csillagok. Fekete lakkcipő.

Én nem vagyok híve ennek a nagy kiöltözésnek, de a lányom idén már direkt kérte, hogy szép ruhába öltözzünk...:) Így hát nincs mese...

2013. dec. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!