Mit lehet tenni ha a gyerek nem hajlandó aludni, és erővel fent tartja magát?

A fenti kritizálónak még annyit ,hogy aki nem tud aludni, eleve pszichés probléma. Akkor meg mi a bajod?? Egészségügyi problémára egészségügyi jellegű választ adtam, és eléggé óvatosan jártam körül, te meg túlozva gúnyolódtál. Ha vki kérdezheti, h "na ennek most mi értelme volt??", az én vagyok.
Hozzáteszem, h kisgyermekeknél (de valamelyest nagyobbaknál is) jellemző, h átragad a szülők akár kimondatlan feszültsége, megoldatlan problémái, mert érzik. Sokszor olyan tüneteket produkálnak, melyek a szülő tudatalattiját tükrözik. A tudatalatti tartalmakat meg pont azért hívják így, mert az illetőnek fogalma sincs róla, átmenetileg elfelejtette. Pl felnőtt korban mindenkinek van több-kevesebb, enyhébb-súlyosabb gyerekkori kellemetlen emléke, tudat alá fojtva. Bár nem emlékszik az ember a tudatalattiba fojtott tartalmakra, mégis pontosan ezért hatnak ki erőteljesen a saját életébe, és/vagy a gyermeke életébe!
Tehát érdemes minden felnőttnek kineziológussal, vagy más módon feltérképeztetnie a tudat alá fojtott emlékeit, mert az azokkal való szembesülés, majd azok elengedése rendkívüli jelentőségű az ember és gyermekei problémái akár teljes megszűnéséhez, megoldásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!