Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, t mennyi ideig vesztek...

Szülők, t mennyi ideig vesztek ki szabadságot hogy a kisgyereketekkel legyetek?

Figyelt kérdés
Azaz születésétől kezdve mennyi ideig vagytok/voltatok/terveztek otthon lenni a picivel?
2013. dec. 21. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A nagyobb fiam 1,5 éves koráig voltam itthon,utána mentem dolgozni,ő pedig a bölcsibe.

A kisebbik 22 hónapos korától volt bölcsis,és 2,5 éves korában mentem vissza dolgozni,előtte még szabin voltam,és egy 3 hónapos továbbképzésen,ami kellett ahhoz,hogy újra dolgozhassak.

A Gyes-t sajnos nem tudtam itthon megvárni:(,mert kevés.

2013. dec. 22. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:

En masfel evig szerettem volna otthon maradni, de kozben a ferjemmel megbeszeltuk testverrel is probalkozunk. O rogton osszejott (ellentetben a nagyobbal) igy vegul itthon maradtam (2 ev lesz a korkulonbseg). A masodikkal is 1,5 evet maradnek itthon, de az elmult evben elvegeztem egy kiegeszito kepzest, amivel picit modositani tudok a munkakoromon (van hova visszamennem), illetve addig is par oraban besegitek egy masik helyre.

No vagyok es nem a penz miatt, megtehetnenk anyagilag, hogy nem dolgozom evekig, de nekem hianyzik igy az eletembol, hogy leterheljem jobban illetve mashogyan is az agyamat.

2013. dec. 22. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!