Többnapos szmogriadó esetén kimentek kisgyereketekkel?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap volt itt egy kérdés, hogy szmogriadó esetén kimentek-e gyerekkel. A válaszok többsége az volt, hogy nem. De ha több napon át tart, és téli időszakban nálunk gyakori ez, akkor sem mentek ki? Az én gyerekem nagyon igényli, hogy kimenjünk, egész nap odabent nagyon durva lenne.2012. nov. 23. 14:58
1/3 anonim válasza:
Kénytelen vagyok kimenni velük, mivel a nagyot oviba viszem, de kb ennyire redukáljuk a kint létet. Nem elég, hogy szmogriadó, még itt ez a köd is, a kettő együtt brutál. Nálunk már délután 1 kor olyan sötét volt, mint máskor 4 óra tájban. Szóval igyekszem nem kivinni, a kicsit, az oviba sem viszik ki őket, ha itthon a töpörtyű nagyon vinnyog, kiviszem, de max negyed órára.
2/3 anonim válasza:
Idáig nem tettem mert minden igyekeztem úgy alakítani. Viszont hétfőtől bölcsisek leszünk így már más lesz a tészta, mert ilyenkor igen is menni kell dolgozni is és bölcsibe is. Igaz a lehető legrövidebb idő alatt járjuk/nák meg ilyenkor.
3/3 A kérdező kommentje:
Nálunk se bölcsi, se ovi, tehát csak a szabad akarat és a józan ész a döntők.
2012. nov. 23. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!