Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináltok 19 hónapos...

Mit csináltok 19 hónapos kisgyereketekkel amikor főztök, WC-n vagytok. Stb?

Figyelt kérdés
Más rémülten néz rám mikor mondom, hogy járókában van a gyerekem, mert olyan mint egy kis forgószél, sehol nem lehet egyedül hagyni, nincs egy perc nyugta sem, nem tudom belevonni a főzésbe sem.1 percig érdekli minden.
2010. dec. 5. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam a wc-re is és mindenhova jön velem, nyitott ajtónál beszélgetünk. Neki nem volt járókája.

Főzésnél, takarításnál szerencsére segít, ha mégsem, akkor leül valamelyik játékával játszani, ígyis percenként ránézek. Ha bezárnám valahova, biztos hisztirohamot kapna.

2010. dec. 5. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Játszik, pakol, mesét néz! Úgy van kialakítva a lakás, bárhovà mehet!

Nincs járókánk, kiságyunk sincs már, mert ordít benne.

2010. dec. 5. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Jön velem, vagy játszik, együtt pisilünk:) Mindenhova jöhet-mehet elvan. Mesét néz. Nekünk nem volt járókánk.
2010. dec. 5. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is olyan a lakás, hogy mindenhol lehet, a számára veszélyes dolgokat elpakoltuk. A wc az egy izgalmas játék, ő kívülről kopog, én meg elváltoztatott hangon beszélek hozzá. Hahotázik, és eszébe sem jut elmenni az ajtó elől.
2010. dec. 5. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindig is jött utánam. Wcre is, most is jön, 2 éves. Ha főzök, felül a pultra és mondom, mit csinálok, ő is tehet dolgokat a kajába, van hogy ő füszerez, stb...járókába ilyenkor addig tettem, mig nem mászott, kb 8-9 hónapos koráig, mert tartani nem birtam mindig a fazék felett. De mióta közlekedik, ott van a lábam alatt:)
2010. dec. 5. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:

jön utánam mindenhova. vagyis jött mert már 2 éves. hordta a dolgait oda ha vécéztem....amikor főztem, akkor mondtam neki hogy édesem, mindjárt megvagyok. addig játssz ezzel/azzal. valamit ajánlottam neki amit tudtam h szeret. nálunk szerencsére nagy a konyha, vann ott is egy játszósarok. most meg már én is felültetem a pultra, "segít"...

ő megkattanna a járókában, ez fix. monduuk tiltott dolgot nem csinált már 19 hónaposan semmit, tehát ha nem jött volna utánam, akkor sem lett volna semmi, gondolom.

ja, sokat bébitaxizott a lakásban 19 hósan még, az lekötöttte akár 20 percre is. meg pakolt bele mindenféléket. ha visszagondolok, ez volt az ami a legjobban lekötötte amíg főztem. :)

2010. dec. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!