Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szegedi anyukák, tépőzáras...

Szegedi anyukák, tépőzáras gyümölcsöt hol lehet venni?

Figyelt kérdés

"Szeletelhető" tépőzáras gyümölcsöket keresek,mint pl ezek: [link]

[link]

Hol lehet, melyik boltban lehet ilyet kapni? Nagyon fontos lenne, előre is köszi!

2013. dec. 17. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre, de megosztom a tapasztalatomat: nekünk is volt ilyen, de az öccse dobálós korszaka miatt váltottunk a textilgyümölcsökre, ikeában vettünk zöldségeket, gyümölcsöket, sütiket és reggelizőkészletet.

sokkal, de sokkal jobban beváltak. Részben ezek is szétszedhetőek pl a banánt ki lehet nyitni és lehúzni a héját félig, a salátáról levenni a leveleket, a kuglófot szeletekre szedni stb (vannak amik nem szétszedhetőek, de minden készletben vannak mobilsabb darbok is). Könnyen tisztítható, nem kell egyenként törölgetni csak kiöblíted a mosógéppel és kész, illetve a festett fa játékok azért némi használat után elkezdenek kopni, az éleken vagy esetleges ütődés helyén lepattan a festék stb, akkor az már veszélyes stb, itt nincs ilyen gond, egy kis cérnával megoldod seperc alatt, bár hozzáteszem, nálunk nagyon sokat nyúzták őket a gyerekek és mégis csak egyetlen egy darab látta kárát. Szóval strapabíróak is.

Én minden ismerősnek ezeket javasoltam és akik emellett döntöttek, dicsérték is, főleg, ahol esetleg kisesó van (vagy van tervezve).

2013. dec. 17. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi a Faktum bababoltban vettük, már legalább egy éve. Olyan mint a 2. linken,de több dolog van benne. Ja, sokszor van használva, de semmi baja.
2013. dec. 18. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok Szegedi. De a mi kisvárosunkba (Csongrád) Euros boltban is van
2013. dec. 18. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És hasonló árakon van?
2013. dec. 18. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
A csongrádi vagyok. Az Eurosba 1500 körül van, fa dobozban.
2013. dec. 18. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!