Mennyi idő telt el az első bilibe pisiléstől a szobatisztaságig?
mi aug-ban hagytuk el a pelust. a nappali zobatisztaság gyakorlatilag azonnal ment. aztán pár nap alatt a délutáni alvás is száraz maradt. eltett 1-2hét és éjszakára is levettük a pelust. azóta az éjszakák javarésze szobatiszta. ha felébred éjjel, azonnal megyünk a bilire és szinte mindig pisil is. :)
természetesen többször előfordul baleset, de ez szerintem még akár 1-2évig is belefér. Októberben volt 3éves a kisfiam.
Nem kell erőltetni, és akkor nincs szükség a tanítgatásra meg a gyakorlásra sem!!!
A lányom egyik nap gondolt egyet, kérte a bilijét, és onnantól kezdve csak a bilibe végzi a dolgát nappal, semmi gondunk nem volt se pisivel, se kakival, hosszú órákig képes visszatartani. Igaz, már elmúlt 2 és fél, mire megérett erre, én meg előtte sosem terrorizáltam a bili témával.
Viszont meg kell nézni, hogy mások mit kínlódnak a gyerekkel (szorulás, kakilás csak pelusba, délutáni bepisilések, stb) akiket sürgettek a szobatisztaságban.
Szóval én abszolút a kivárás híve vagyok!
kisfiam aug.-ba lett 2 éves,tavaly nyáron párszor ráültettem a bilire,volt is bele mindenféle,aztán egyszer csak nem akarta,így nem is erőltettük neki!
most viszont,múlt csütörtökön volt kukacműtétje,és a doki is mondta,hogy itt az ideje a leszoktatásról,mert hogy a pelenka kényelmetlen lesz neki,a friss műtét miatt.
műtét napján haza is jöhettünk,de állandóan bepisilt...
aztán amikor ugy gondoltam,talán most kell pisilnie,akkor ráültettem,és pisilt,de persze nem tudtam az összes alkalmat észrevenni..aztán ö urasága mondta,hogy nagyvécébe...na 3.napja, nappalra már szobatiszta,baleset még nem történt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!