Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Intim kérdés,9 fiú aránytalan...

Intim kérdés,9 fiú aránytalan méretek?

Figyelt kérdés

9 éves a fiam, és lehet gond van a nemiszervével. Aránytalanul kicsi, persze mindenkinek méret, de neki kb 2 cm nyugalmi állapotban. Ha pisil akkor 5-6 cm. Tudom hogy zavarja, próbálom neki elmagyaràzni hogy majd megnö, de kezdek én is aggódni. Nem tudom hogy hívják azt a betegséget amikor a nemiszerv aránytalanul kicsi, de hány éves kortol lehet kivizsgàltatni? Mikor kéne aggódni? ( a bőrt felbirja huzni rendesen, a gyerekorvos is megnézte, szerinten semmi gond, de ő mindenre ezt mondja ugyhogy nem mérvadó.)

6 éves öcsénnek látványosan nagyobb van, ez is zavarja, nem tudom mit is kéne mondjak neki azob kívül hogy minden ember különböző és az övé is megfog nőni.

2013. dec. 14. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
- a
2013. dec. 15. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Hogy micsoda ostoba emberek vannak... De legalábbis nem (jó)szülők. Mert ha azok lennének, megértenék, hogy egy anyuka igenis aggódik ha azt látja, hogy valami (akármi) nem úgy fejlődik ahogy általában kellene (főleg, ha van egy tesó összehasonlítási alapul).
2013. dec. 15. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha a kérdező nagyobb fülről vagy orról írt volna, akkor mindenki próbálna segíteni a válaszaival. De úgy látszik, ha felnőtt emberek meghallják azt a szót, hogy nemi szerv, akkor azt őrületesen vicces dolognak tartják, amin csak viccelni lehet.
2013. dec. 15. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi okozhatja,egy baratnom kisfianal lattam hasonlot,bar o meg csak 5 eves,de szinte nincs is futyije,vagyis egy picike gobocske van a helyen.Amikor pelenkas volt akkor tapasztaltam megdobbenve, hogy a kiyfiunak nincs futyije,azota a gobocske mar a fejlodes jele.(mint a kisujjam vege a koromagytol)Nekem is fiam van, de ilyet elotte meg valoban nem lattam.Egyebkent a helyedben kikernem az orvos velemenyet.
2013. dec. 15. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

A válaszolók fele vagy nő, vagy soha életében nem látott péniszt, vagy mindkettő.

A kis pénisz az nem betegség, főleg ilyen korban. A fejem fogom 1-2 válaszon.

2013. dec. 15. 23:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt. Nem magam miatt tettem fel a kérdést hanem mert a fiam rosszul érzi magát emiatt .
2013. dec. 17. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!